Minttu Virtanen
Minttu Virtanen

Kilpailu lukijoilleni

Minttu TRX

Olen saanut todella paljon lukijoita blogilleni ja ihan mielettömästi mieltä lämmittäviä kommentteja.

Haluan kiittää lukijoitani ja tarjota yhdessä Foreverin kanssa kolmelle lukijalleni+ystävälle kuukauden jäsenyyden (sisältäen salin sekä ryhmäliikuntatunnit) Forever kuntoklubille. Täältä näet kaikki Forever kuntoklubit Suomessa. Voit myös lahjoittaa jäsenyyden ystävällesi jos et asu Forever-paikkakunnalla. Jäsenyys tulee käyttää 31.12.2015 mennessä.

Itse urheilen vähän milloin haluan ja mitä haluan ja hurahdan todella helposti yhteen lajiin. Tällä kertaa hurahdus tapahtui siskoni polttareissa, kun kävimme kokeilemassa ilmajoogaa. Etsin ensitöikseni läheltä kotiamme Sveitsissä ilmajooga salin ja olen käynyt treenaamassa siellä. Aion hommata myös kotiin yksinkertaiset ilmajooga välineet, kunhan ensin olen hakenut opit, miten suoritan liikkeet oikeaoppisesti kotona.

Air Jooga

Tunnin jälkeen keho tuntuu vahvalta ja notkealta ja kävelen salilta ulos paljon paremmalla ryhdillä kuin sinne mennessä.

Tästä fiiliksestä innostuneena olen kiinnittänyt paljon enemmän huomiota kehoni liikkuvuuteen ja venyvyyteen. Näitä ominaisuuksia haluan omassa kehossani kehittää.

Takaisin kilpailuun. Jotta saan nämä kolme kilpailun voittajaa valittua, haluan teidän jakavan Instagramissa kuvan omasta venyvyydestänne. Lataa siis makeen näköinen kuva venytyksestä hashtageillä #ForeverKuntoklubi ja #huolehdikehostasi. Kilpailuaikaa on 2 viikkoa. Kirjoitan voittajien kuviin 10.7. henkilökohtaiselta Instagram tililtäni (minttuvirtanenofficial)

Kuvianne odotellessa!

Palkinnot sponsoroi Forever.

Kommentit (2)

  1. lukija

    hienolta näyttää sinun tekemänäsi nuo liikkeet.kommentoin muuten tähän en osallistu mihinkään kilpailuun. olen tosi vanha eläkeläinen ja tosi paksu että tollaset ei onnistu meikäläiseltä nykyään ei varmaan olisi onnistunut ennenkään,mutta sinun tekemänäs se näyttää mahtavalta. kiitos taas näistä.

  2. utelias

    Voiko kilpailuun osallistua muualla kuin instagramissa?

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *