Minttu Virtanen
Minttu Virtanen

Kauneus & Terveys

Kansi Mintu

Tämän näköinen lehti ilmestyy 6.8.:) Käykää kurkkaamassa myös netistä (myös 6.8.) juttu tyylistäni.

Luin lehden jutun ennen kuin aloitin kirjoittamaan tätä postausta. Se on rehellinen. Lukiessani kohtia Kimistä, Robinista tai äidistäni, minulla nousee tunteet pintaan. Siitä on jo aikaa kun menetin äitini, mutta nyt hän on vielä entistä enemmän mielessäni, kun minusta on tullut äiti. Toivon, että hän on ylpeä katsellessaan tuolta ylhäältä, miten kasvatan omaa lastani.

Kimi osoittaa joka päivä, miten tärkeä hänelle olen. Se on minulle tärkeää. En jäisi suhteeseen, missä toinen on ”ihan sama”. Robinia katsoessani mietin aina miten onnekas olen. Olen saanut terveen ja suloisen pienen pojan, kenen hyvinvointi ja onnellisuus on minulle tärkein asia.

Kuva: Jouni Harala Tyyli: Mila Pentti
Kuva: Jouni Harala Tyyli: Mila Pentti
Making of kuva: Inka Ikonen Tyyli: Mila Pentti
Making of kuva: Inka Ikonen Tyyli: Mila Pentti

Lukekaa juttu kokonaisuudessaan lehdestä ja netistä ja kertokaa kommenttejanne.

Ihanaa alkanutta viikkoa!

This magazine comes out on the 6th of August. Also go online (also 6th of August) to check out article about my style.

I read the article before starting this post. It is honest. I get emotional reading the parts about Kimi, Robin and my mother. Some time has passed since I lost my mum, but now that I’ve become a mum myself, I think about her more often. I hope that she is proud watching me from above raising my own child.

Kimi shows me every day how important I am to him. That is important to me. I wouldn’t stay in a relationship where the other is like “whatever”. When I look at Robin I always think how lucky I am. I have a healthy and sweet little boy, who’s welfare and happiness is the most important thing for me.

Read the full article in the magazine and online and give me your comments.

Enjoy the rest of the week!

Kommentit (33)

  1. Mervi Merentie

    Moi Minttu, huomasin et kävit Menorcalla. Kiinnostuin sun matkavinkeistä. Kiitos niistä. Toivottavasti saadaan lisää ja ihan tavallisen matkailijan näkökulmasta! Mummi 61

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *