Minttu Virtanen
Minttu Virtanen

Jurlique kilpailu

Instagram seuraajani varmasti jo huomasivatkin, mitkä ovat minun lempi tuotteita Jurliquen ihanasta ja luonnollisesta ihonhoitosarjasta.

Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa nämä tuotteet itsellesi sekä päästä Living Day Spahan Jurlique goes hammam- hoitoon.

100ml_HYD_RoseBalanceMist_01

100ml_HYD_RMP_MoistCleanser_01

50ml_HYD_SkinBalFaceOil_01

40ml_HYD_RMP_MoistCream_01

Jurlique 7

Pääset tutustumaan minun suosikkeihini ja muihin Jurlique tuotteisiin täällä. Tutustu Jurliqueen Instagramissa @jurliquefinland ja Facebookissa Jurlique Finland.

Käy kommentoimassa kuvaani Instagramissa @minttuvirtanenofficial tai Facebookissa Minttu Virtanen official ja olet mukana arvonnassa 🙂

Ihanaa syksyistä keskiviikkoa kaikille!

Kommentit (31)

 1. Nina

  Heippa Minttu! Kiitos ihanan rehellisestä ja motivoivasta blogistasi! itsekin liikun paljon ja pyrin pitämään elämäntapani terveellisinä. Seuraan blogiasi ahkerasti ja aina mielenkiinnolla odotan mitä juttuja testailet seuraavaksi. En olisi varmaan itse törmännyt tähän Jurlique -sarjaan. Olisipa niin ihanaa kokeilla sitä!! Siksi köyhänä opiskelijana osallistun enemmän kuin innolla tähän kisaan, koska tällä hetkellä en pysty näitä tuotteita ostamaan. ihanaa, kaunista syksyä teidän koko perheelle! Jatka samaan malliin.

  • Nina

   Kiitos ihana Minttu!!!! <3 <3 tippa linssissä luin iloisen mailin, jossa onniteltiin voitosta, tuotteista ja toivotettiin tervetulleeksi Jurlique hoitoon. 🙂 en tiedä mitä sanoa! Tämän pimeän syksyn ja miljoonien koulu ym kiireiden keskellä tämän ihanampaa palkintoa ei voi nainen voittaa! <3 kun valmistun Suuhygienistiksi, saat valkaisut, puhdistukset ym ilmaiseksi, jos haluat tulla vastaanotolleni. Vinkkaan sitten. 😉
   Iso halaus ja ihanaa urheilullista syksyn jatkoa teidän koko perheelle! <3

  • minttuvirtanen

   Voi ihana, tulipa hyvä mieli <3 Nauti hoidosta ja tuotteista 🙂 Ihanaa syksyn jatkoa ja tsemppiä opiskeluun!

 2. Arja-Leena

  Ihana arvonta, mun nykyisestä lempimerkistä. Hoidoissa en ole koskaan käynyt, mut unelmoin ja mukana siis arvonnassassi.
  Lempi kasvotuotteeni ovat: Purely Age-Defying Firming fase oil ja saman linjan Ultra Firm and lift cream.
  Ihanaa ja energistä syskysä täältä Helsingistä ! Arja-Leena

 3. Mankka

  Ei ole tuttu tuotesarja, mutta olisi kiva päästä tutustumaan.

 4. Eija

  Hieno löyty. Talven tullen iho kuivuu, etenkin kasvoista. Itseeni vetosi etenkin tuo, että Jurliquen tuotteet kasvatetaan itse, joten ainesosat varmasti puhtaita ja myrkyttömiä.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *