Minttu Virtanen
Minttu Virtanen

Joululahjaideoita

FullSizeRender

Kirjoitan tätä postausta aurinkotuolissa. Kylmä ja luminen joulu tuntuu vielä melko kaukaiselta ajatukselta, mutta ajattelin laittaa teille omia joulullahjaideoitani. Oma toiveeni on, että perheeni pysyy terveenä ja onnellisena <3

Vaikka sovitaan, että ei osteta lahjoja, niin aina niitä paketteja jostakin vaan ilmestyy 🙂 Tässä omia ideoitani, millä voi ilahduttaa läheistään jouluna.

Hiljattain päivitetty11

1. Eric Bompard,  Off -gauge oversize cashmere pullover

2. Christian Louboutin, Pigalle 100mm

3. Cartier, Love bracelet

4. Wolford, Merino rib pullover

5. Chloé,  Faye Small Shoulder Bag

Hiljattain päivitetty5

1. Chanel, Chance eau de toilette

2. Clarins, Instant light natural lip perfector

3. Balmain Hair Couture, Golden spa brush set

4. Shiseido, Full lash volume mascara

Hiljattain päivitetty6

1. Balmuir, Maggiore percale-cotton bed linen

2. Balmuir lahjakortti

3. Balmuir, Lausanne cashmere robe

4. Balmuir, Cashmere Zermatt gift set

Hiljattain päivitetty7

1. Jurlique, Herbal recovery essentials- joulupakkaus

2. Läsnäolon voima kirja

3. Jurlique, Rose Favorites- joulupakkaus

4. Kauneus & Terveys lehtitilaus

5. Living Day Spa lahjakortti

Hiljattain päivitetty10

1. Apple kello

2. Biancaneve, Esbelt Ipanema -korsetti

3. Adidas, Ultimate fit high-rise long tights

4. Adidas, Infinite series Supernova bra

Mukavaa loppuviikkoa 🙂

Kommentit (22)

 1. annika

  Hei, toivoisin postausta suomalaisista brändeistä, jotka ovat sinulle mieluisia. Laatutietoisena naisena varmaan voisit esitellä niitä kotimaan tuotteita, joista olet ylpeä tai jotka saavat sinut hyvälle tuulelle? Tämä joululahjatoive-postaus oli mukava, toivoisin samantyyppistä mutta ”suomalaisilla tuotteilla”. Ihanaa joulun odotusta ja kaikkea hyvää – pidän tyylistäsi, niin asuissasi, blogissasi (tapa kertoa/kirjoittaa) kuin asenteestasi!! 🙂

 2. Luwa

  Ensinnäkin, Minttu ja Kimi, hyvää joulunodotusta teille ja Robinille 🙂 toivottavasti joulusta tulee luminen! Mä olen blogia lukenut hetkisen aikaa, välillä enemmän ja välillä vähemmän. Blogi on pitkälti teidän elämästänne kertovaa. Ja täytyy sanoa… mua ei harmita hitusen vertaa, en ole kateellinen, teidän elämästänne. Päin vastoin. Musta on hienoa, ensinnäkin se et Kimi on päässyt elämässään varmasti juuri sinne minne on halunnutkin. Mä näen onnellisuuden kaikissa kuvissa joissa te molemmat olette ja vielä enemmän kun pikkuinen ihme on mukana. Musta on hienoa, että kun on millä elää niin elää myös. Tän palstan lukijoista yksikään ei tekisi mitään toisin jos olisi Minttu sinun paikalla ja kyllä, välillä miettii kun kuvia katselee, että voisko se onni potkaista muakin niin että saisi sen pienen velan maksettua ja voisi hengittää… voittaisi vaikkapa arvassa, mutta onnellisuutta ei tee raha, vaan perhe ja oma hyvinvointi. Pitäkää huolta itsestänne ja jaa vaan edelleen meillekin pieni osa ”luxuselämää”

 3. annati

  No nyt en ymmärrä. En vaan ymmärrä, että eikö ihmiset osaa lukea vai onko luetunymmärtämisessä ongelmaa. Tässähän nimenomaan luki, että perheen terveys ja onnellisuus on tärkeintä, eikä lahjoja ole juurikaan tarkoitus hankkia. Ja jos hankkiikin, niin miksi ei panostaa kukin oman kykynsä mukaan? Järkevä ihminen myös osaa ottaa tyylivinkit haltuunsa ja soveltaa niitä oman kukkaron mukaan ja näissäkin ideoissa oli mukana useampaa hintaluokkaa. Mikä siinä on kun ei jostain tykkää ni voihan vaan olla lukematta. Ei vaan ymmärrä.

 4. Eve

  Hei, tosi kivoja lahjaideoita! Niin se vaan joulu ja mieluisten lahjojen hankinta lähestyy liiankin nopeasti. Melkein olin unohtanut, kuinka kaipaisin hyvää, laadukasta hiusharjaa ja ihanan pehmoisia cashmere-hanskoja! Jouluna kuuluu hemmotella itseään ja läheisiään 🙂 Mukavaa joulun odotusta!

 5. Milla

  Lämmintä luksusta joulupaketteihin, ja muutakin luksusta. Tilaan nykyään lähes kaiken ulkomaisista nettikaupoista. Minttu, onko sinulla suosikkikauppoja netissä, vai onko sinusta mukava kierrellä ostoksilla kaikissa ihanissa shoppailupaikoissa, joissa käyt? Päin vastoin kuin nuorena, nykyään shoppailu pitkästyttää. Nettikaupoissa voin viihtyä monta tuntia. Hankin lahjat hyvissä ajoin. Hyödynnän erikoistarjouksia ja alennusmyyntejä. Mielestäni on edullisempaa hankkia hyvää laatua erikoistarjouksesta, kuin kertakäyttötavaraa ketjusta. Kashmirvillaiset ja merinovillaiset puserot ja asusteet ovat tervetulleita kaikille. Pidättäydyn klassisissa malleissa. Tilaan myös ihania lankoja, ja neulon lahjaksi ”omasta päästä” asusteita ja puseroita. Langoissakin panostan huippulaatuun. Nythän ovat neuleet taas muotia. Teen helmikirjailtuja koruja, kuten rannekoruja. Joskus olen keittänyt hilloja, chutneja ja leiponut, ja pakannut ne kauniisti. Omatekoiset lahjat ovat olleet aina tervetulleita. Mintun joululahjavihjelistalla minulle itselleni sopisi parhaiten kashmiraamutakki, tai vaikka jotain muuta lounge wear tyylistä kashmirista…olen ikuinen vilukissa. Kasvoilleni suihkuttelen mielelläni ruusuvettä. Mukavaa joulun odotusta kaikille.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *