Minttu Virtanen
Minttu Virtanen

Imperial Health Club

Täällä ollaan kotiuduttu ihan mielettömän hauskalta Suomen lomalta. Näin rakkaita ystäviäni ja onnekseni sain yhden heistä mukaani tänne Sveitsiinkin.

DSC_0175 (1)

Hyvä ystäväni piti treenit minulle Imperial Health Clubilla. Treeni oli eri tyylinen, kun mitä itse normaalisti teen, mutta todella tehokas! Pakko myöntää, että jos Johanna olisi kääntänyt selän, niin viimeset toistot olisi todennäköisesti jäänyt tekemättä 🙂

DSC_0165

DSC_0155

DSC_0149

DSC_0143

Imperial Health Club on salina juuri sellainen, mistä pidän. Sali on ihanan ekslusiivinen ja rauhallinen. Henkilökunta aidosti hymyileviä, ihania naisia. Kaikki on mietitty loppuun asti. Sain tehdä treenin rauhassa hyvillä laitteilla. Sen jälkeen pääsin nauttimaan höyrysaunasta ja spa maisesta suihkutilasta, missä oli kaikki hoitotuotteet valmiina.

DSC_0186

DSC_0176

DSC_0172

Imperial Health Clubilla pääsee halutessaan myös osaavan hierojan käsittelyyn. Hieronta olisi tullut minulle todella tarpeeseen tämän treenin jälkeen!

Voin suositella lämpimästi Imperial Health Clubia! Tässä vielä Johanna Muhosen minulle teettämä treeni.

Jokaista patteria voi tehdä 2-3 kierrosta (aikaa kuluu 45-60 minuuttia lämmittelyineen.) Tein 2 kierrosta ja siksi tein nuo annetut maksimitoistot. Palautukset tässä treenissä on sarjojen välissä tarkoitus olla mahdollisimman lyhyitä. Treeneissä ei ole tarkoitus käyttää kovin isoja painoja. Jos haluaa, niin tietenkin saa käyttää isoja painoja ja silloin pudottaa toistojen määrää. Kierrosten välissä voi palautus olla vähän pidempi.

1.PATTERI

1. Kyykky + pystypunnerrus käsipainoilla 25-30 toistoa

2. Lantion nosto penkillä 10kgn levypaino reisillä 25-35 toistoa

3. Rintalihas kinesis laitteella 15 toistoa

2.PATTERI

1. Lankkuasento käsien varassa vuorojaloin polvi kohti saman jalan kyynärpäätä ulkokautta ja sitten polvi kohti vastakkaista kyynerpäätä. Vuorottele näitä 40 toistoa.

2. Penkille nousu jalka kerrallaan, nosta polvi ylös ja alhaalle mentäessä käytä pelkkä päkiä maassa 25 toistoa ilman painoja.

3. Vatsalihas rutistus puoli kerrallaan. Nosta ensin lavat irti matosta ja ”nyrkkeile” ristiin kohti vastakkaista polvea 15-20 toistoa per puoli.

3.PATTERI

1. Yläselkä kinesis laitteella 15 toistoa.

2. Askel kyykky smithissä, takajalka stepperillä 15 toistoa per puoli.

3. Vipunosto käsipainoilla + kääntö ylös 90 asteen kulmaan + kädet yhteen, painot kasvojen eteen 10 toistoa.

Kommentit (10)

 1. Blomman

  Kiitos, Minttu treenivinkeistä! Sun sporttipostaukset ja ruokavinkit ovat ihan parasta tässä blogissa. Olet todella esimerkillinen nainen monella tapaa, ihanaa loppuviikkoa sulle.

  • minttuvirtanen

   Kiitos 🙂 Ihanaa viikonloppua sinnekin!

 2. Jenni

  Robin puuttuu ja puuttuu ja puuttuu, surullista! siis missä on Robin? siis äidillä ei ole aikaa lapselle, koska hän vain treenaa ja treenaa!
  Jenni

  • minttuvirtanen

   Älä huoli en mä niin kovassa kunnossa ole, että jaksasin 24 h treenata 😉

  • Annuliini

   Kiitos treenipostauksista. Luen niitä aina innolla, kun itsekin olen liikunnallinen. Aina saa uusia vinkkejä. Samoin sinun ruokapostauksista ja muodista. Pidetään nyt peukkuja huomiselle kisalle!

 3. Mari Lajunen

  Tyhmää joidenkin lukijoiden valittaa, että äiti ei ole 24/7 lapsensa kanssa. Kyllä jokainen terve ihminen tarvitsee ”oma aikaa”, että kaikki ihmissuhteet olisivat tasapainossa.

  Jatka Minttu samaan tapaan kuin olet tähän mennessä tehnytkin <3

  • minttuvirtanen

   Kiitos ja olen kanssasi täysin samaa mieltä 🙂

 4. Mikki Moisander

  Säälittävää tämä nuoleminen, hävettävää … Virtasen blogi ei ole yhtään parempi, jos ei huonompikaan kuin muiden ns julkkujen blogit. Olen löytänyt huomattavasti parempia, oikeasti tästä elämästä ( ei rahalla ja maineella -höystettyjä sellaisia ).
  Ok, käyn silloin tällöin katsomassa Virtasen blogia ja aikas ja usein miten petyn. Samaan kaavaan, rahalla saa ja hevosella pääsee tyyliin. Siksi en esimerkiksi osta K&T -lehteä, saati en myöskään tilaa, nykyään …
  Jos tämä julkaistaan, onhan ihme… kaikki, kun pitää olla kehuja Virtaselle jne … Ei sitä, mitä oikeasti ajatellaan.

  • minttuvirtanen

   Kritiikkiä saa antaa ja jos se on julkaisukelpoista, niin se kyllä julkaistaan. Blogeja on moneen lähtöön nykyään, niin sinäkin varmasti löydät sen mikä kiinnostaa. Ihanaa alkavaa viikkoa sinne joka tapauksessa 🙂

 5. Päivi

  Heippa!
  Kiitos treenivinkeistä! Vaikutti hyvälle treenille, jota pitää itsekin kokeilla! 🙂 Ja arvostelijoille.. Ei ole treenaaminen lapsilta pois! Hyvinvoiva äiti jaksaa arkeakin paremmin! Tunnin treenin kerkiää hyvin tekemään vaikka päiväunien aikaan! Pienten lasten äitinä tiedän! 🙂 Jatka samaan malliin! <3

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *