Minttu Virtanen
Minttu Virtanen

Hyvä hiuspäivä

IMG_5373

Minulta kysytään paljon, miten hoidan hiuksiani. Uskon, että hiusten hyvä kunto tulee sisältäpäin. Tärkeintä on syödä monipuolisesti, luonnollisesti ja terveellisesti sekä juoda riittävästi vettä. Otan lisäksi purkista vitamiineja ja omega-3-rasvahappoja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Haluan antaa hiuksilleni myös ulkoisesti mahdollisimman hyvää hoitoa, laadukkailla aineilla. Olen käyttänyt muutaman kuukauden Balmainin kosteuttavaa shampoota ja hoitoainetta ja olen todella tyytyväinen. Shampoo vaahtoaa sopivan paljon ja hiukset tuntuvat puhtailta pesun jälkeen. Hoitoaineen jälkeen saan helposti pitkät hiukseni selvitettyä.

Tuoksu Balmainin tuotteissa on valloittava! Puhdas, raikas ja ylellinen eikä yhtään liian voimakas.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

image

En usko, että on yhdentekevää millaisilla tuotteilla hoidat hiuksiasi, vaikka suurin vaikutus varmasti tuleekin sisältäpäin. Käyn Suomessa ollessani aina luottokampaajallani Johannalla, Hair Design Helsingissä. Käyn kampaajalla kuukauden välein, jotta hiusvärini pysyy freshinä. Tarvittaessa leikataan myös huonompikuntoisia latvoja pois.

En rasita hiuksiani turhaan. Jos minulla ei ole mitään menoa, niin annan hiusteni kuivua vapaasti.

IMG_5360

Omat hiukseni ovat yhtä pitkät, kuin kuvista näkyy. Jotta saisin hiuksiini lisää volyymia, kampaajani laittaa minulle muutamia lisätupsuja sineteillä. Hius on tarkoin valittua ja laadukasta hiusta, mikä ei takkuunnu.

IMG_5410

Hiukset ovat naisen kruunu ja niitä pitää kunnioittaa ja antaa mahdollisimman hyvää hoitoa niin sisäisesti kuin ulkoisestikin.

Kommentit (18)

 1. cioccolato

  Kiitos tästä kivasta postauksesta! 🙂 itsekin käytän tällä hetkellä balmainin tuotteita ja ne ovat vakuuttaneet minutkin

  1. cioccolato

   Muuten, minkä sävyinen ruskea hiusvärisi on?

  2. Tuula Pyykkönen

   Voi kun olisi varaa käydä joka kuukausi kampaajalla mutta kun ei ole niin ei ole. Sulla onkin kauniit hiukset, eikä varmaan halpaa laitella vielä lisäkkeitä niihin.

   Vastaa

   Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *