Minttu Virtanen
Minttu Virtanen

Hetki aikaa itselleni

Tätä päivää olen odottanut! Puolen vuoden tauon jälkeen ensimmäistä juoksulenkkiä. Juokseminen ei tuntunut hyvältä raskauden aikana, joten vaihdoin sen suosiolla pyöräilyyn ja reippaaseen kävelyyn. Nyt kolme viikkoa synnytyksen jälkeen se tuntui fyysisesti samalta kuin ennen raskautta, mutta henkisesti paremmalta kuin koskaan.

Ensimmäiset viikot vauvan kanssa menee pitkälti neljän seinän sisällä, mutta minulle on tärkeää saada se hetki aikaa itselle. Onneksi mun miehet pärjää todella hienosti hetken kahdestaankin. En kiellä, ettenkö nauttisi urheilun positiivisista vaikutuksista ulkonäköön, mutta se kokonaisvaltainen hyvänolon tunne on minulle se motivoiva tekijä.

Musiikki on myös tärkeässä osassa kun lähden urheilemaan. Se motivoi ja jaksan harjoitella tehokkaammin ja pidemmän aikaa. Synnytys on keholle rankka tapahtuma ja liikunta on hyvä aloittaa rauhallisesti ja kehoa kuunnellen. Ensimmäisen lenkin menin melko hissukseen, mutta se tuntui niin hyvältä, että seuraavalla kerralla uskallan lisätä jo vauhtia.

Muutamia suosikkibiisejä juoksutreeneihin!
Muutamia suosikkibiisejä juoksutreeneihin!

Kommentit (7)

  1. ulla

    Oma-aika antaa niin paljon !!! 🙂 Hienoa !

    Aluksi tuntui oudolta lähteä lenkille ym ilman vauvaa ja vaunuja … vauvaa… híh. Siitä on kohta 11 vuotta aikaa. 🙂 Mutta kyllä muistaa sen kun pääsi yksin taas juoksemaan !

    Ihania lenkkejä sinulle !

  2. Anna / Pikkukioski

    Heippa! 🙂 Oot kyllä niin mahtava esikuva hyvällä energiallasi 🙂

Kommentoi »

Comments are closed