Minttu Virtanen
Minttu Virtanen

Desenio julisteet

Yhteistyössä: Desenio

Ehdoton suosikkini Desenion trendikkäistä julisteita löysi paikkansa makuuhuoneestamme sänkymme yläpuolelta. Together is our favorite place to be kuvastaa ajatustani siitä, ettei paikalla ole väliä. Aika rakkaideni kanssa tekee minut ja meidät onnelliseksi.

Suurin osa muoti -aiheisista julisteista löytyy vaatehuoneestani. Ne sopivat mielestäni hyvin kenkien ja laukkujen joukkoon.

Muut julisteet olin jo visioinut mielessäni omille paikoilleen. Simplicity hakee vielä paikkaansa joko vaate- tai kylpyhuoneestani. Se sopisi molempiin huoneisiin tai oikeastaan mihin huoneeseen vain kodissamme. Yksinkertainen on kaunista niin vaatteissa kuin sisustuksessakin.

Kommentit (6)

 1. Milla

  Kiva idea laittaa muotijulisteita vaatehuoneeseen. Antavat boutiquemaisen tunnelman. Minulla on ikävä kyllä tapana tuhota rasiat ja laatikot joihin vaatteet ja asusteet on pakattu. Jopa kenkälaatikot menevät rähjäiseen kuntoon. En yleensä säilytä tavaroitani näissä pakkauksissa. Hyvä, että laukut ovat ”makuupusseissaan”, usein väärissä. Näyttää niin hyvältä kun kauniit alkuperäispakkaukset ovat jäljellä,ja kaikki pysyy hyvässä järjestyksessä. Sitä paitsi ei kissakaan pääsisi raapimaan mitään vaatehuoneessa. Tuo Simplicity-juliste sopii kyllä vaikka mihin. Ehkä kylpyhuone on paras paikka, kun nyt käytät Balmainin tuotteita, niin pullot ja purnukat sopivat yhteen julisteen kanssa. Sinun tyylisi on mielestäni myönteisessä mielessä yksinkertainen, ja erotut täten toisista F1-puolisoista todella tyylikkäänä naisena.

  • Annuliini

   Hei! Tämä ei kuulu tähän juttuun, mutta mielenkiinnosta kysyn, miten sinun tatsan poisto paranee/etenee?

 2. Annn

  Hyvältä näyttää julisteet! Muuten oletko jo arponut sen matkalaukun voittajan?

 3. Karina

  Ah, miten ihana onkaan tämä Chanel-aiheinen hyllykkö <3 Mä en voisi säilyttää tosin korkkareita lattialla, kun Olivia 3v lainailee vähän väliä mun "kopkopkenkiä" 🙂

  http://ruusuillatanssimistasittenkin.blogspot.fi

 4. Lina

  Kauniita julisteita, sopii mukavasti sisustukseen!

 5. Pappamuotia täältä!

  Vaatehuoneessa nuo taulut ovat kyllä löytäneet hienon paikan! Pieni yksityiskohta ehkä, mutta iso vaikutelma!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *