Minttu Virtanen
Minttu Virtanen

Tervetuloa seuraamaan blogiani!

Pitkän harkinnan jälkeen päädyin kirjoittamaan omaa blogia. Käsittelen täällä erityisesti urheiluun ja hyvinvointiin liittyviä asioita. Niinkuin kuvasta näkyy synnytän esikoiseni näinä hetkinä. Maailmani siis muuttuu aikalailla hyvin pian ja tulen kertomaan täällä myös odotusajasta ja äitiydestä.

Minulla on vahva urheilutausta yleisurheilun, jalkapallon ja ringeten parista. Tänä päivänä kilpaurheilu on taakse jäänyttä elämää, mutta urheilusta on tullut minulle elämäntapa ja tärkeä osa yleistä hyvinvointiani. Tarkoitukseni on päästä mahdollisimman hyvään kuntoon mahdollisimman pian synnytyksen jälkeen.

Opiskelen parhaillaan personal traineriksi ja tulevaisuuden haaveenani on hyödyntää koulutustani ja omia kokemuksiani auttaakseni muita kohti kokonaisvaltaisesti parempaa oloa.

Matkustelu, muoti ja kauneus ovat lähellä sydäntäni, joten luvassa on myös postauksia reissuista, asuista ja kauneudenhoidosta.

_PPL0558 (1)

Kommentit (19)

 1. Jarmo Rinnola

  Onnea teille molemmille T:Jarmo Turusta

 2. myllymamma

  Paljon onnea koko perheelle. Rakkaus kasvattakoon teidän perheestä yhden suuren sydämen!

 3. F1

  Grattis!!

 4. Minna

  Onnea pienokaisesta vanhemmille! Ihaillen seurannut koko teidän yhteisen taipaleen, kuinka hienosti julkisuuden otat. Olet selvästi lyhyessä ajassa kasvanut elegantiksi vaimoksi, joka muistaa myös sen terveen nöyryyden. Miehesi saa olla ylpeä sinusta, koska sinun kauttasi myös hänen myönteinen julkisuudenkuva on kasvanut räjähdysmäisesti meidän tavallisten joukossa..

Kommentoi »

Comments are closed