Going bananas eli älyttömän herkullisen banaanikakun resepti
Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja fariinisokeri. Vaahtoa tästä ei aivan saa, muuan minuutti riittää.
Vatkaa joukkoon kananmunat.
Tämän jälkeen mukaan lisätään muussatut banaanit ja vaniljauute. Uutteen puuttuessa vaniliinisokerikin käy.
Sekoita kuivat aineet keskeneen ja lisää seoksen joukkoon.
Tällä kertaa siivilöin jauhot sekaan. En muista, että olisin niin aiemmin tehnyt. Mistä lie moinen päähänpisto. Banaanikakku on aika armollinen, että jauhojen ei tarvitse olla niin sileää.
Joukkoon voi laittaa myös kanelia tai rouhittuja saksanpähkinöitä. Mikä ettei myös rusinoita. Omat makunystyrät eivät moisia banaanikakkuun kaipaa.
Laita seos voideltuun vuokaan. Paista 170 asteessa n. 50 minuuttia. Tarkista kakku noin puolen tunnin kohdalla. Jos pinta on tummunut, laita päälle foliota lopuksi paistoajaksi.
Voi kun blogin kautta voisi välittää sen vastapaistetun banaanikakun huumaavan tuoksun! Mukavia leipomishetkiä.