Uudenlaiset pikkupurtavat kuohuvan kaveriksi
Vaikka pääsimmekin viettämään miehen synttäreitä perjantaina veneretkellä kauniin aurinkoiselle luodolle, oli päivä sen verran tuulinen, että sisään palatessamme oli ihanaa pujahtaa hetkeksi vilttien alle takkatulen lämpöön. Päivä jatkui yhtä kivoissa ja spontaaneissa tulnnelmissa ilman sen suurempia suunnitelmia. Ruokailun jälkeen näpräsin lautasellisen pikkupurtavia ja lähetin tekstarin miehen siskolle perheineen kutsuksi suunnistaa rantapolkua pitkin meidän puolellemme lahtea lasillisille.
Parmankinkun liitto on tuttu ja turvallinen, mutta uuden pariskunnan tein vesimelonista ja fetasta. Fetatikut ovat hieman hankalia syötäviä, mutta raikkaan melonin ja suolaisen fetan maut sopivat hyvin yhteen. Tarjottimen “jälkkäri” oli appelsiinin makuinen tumma (70%) suklaa.
Voi että, miten näyttääkin ihanalta, herkulliselta ja tyylikkäältä sun coctail -tarjontasi, wou:)
Voi kiitoksia! Ne valmistuivat ihan hetkessä ja pienellä vaivalla, ei siihen aina paljoa tarvitakaan ; )