Terveellinen herkkujälkiruoka mustikasta ja passiosta
*Yhteistyössä Valio*
Juuri nyt flunssaa tuntuu olevan paljon liikkeellä. Niinpä haluan tehdä jälkkäriherkuistakin makoisia terveyspommeja, sellaisia joissa on paljon vitamiineja ja vastustuskykyä. Tämänkin makoisan alkuherkun, välipalan tai jälkkärin idea lähti siitä, kun kehittelin Valion Gefius-tuotteista uusia ideoita.
Gefilus mustikkapiimässä maistuu raikkaus ilman turhaa makeutta ja Gefilus sisältää tutkitusti paljon hyvää vastustuskykyä lisääviä aineita. Niin kuin tietenkin marjatkin.
Tämä herkku on oikeastaan smoothie, johon tulee mustikkapiimän lisäksi suosikkimarjojani; mansikoita, musikoita ja vadelmia sekä passiohedelmää. Kaikki aineet sekoitetaan tehosekoittimessa keskenään.
Smoothie kaadetaan kauniisiin laseihin ja pinnalle asetellaan reilusti jäisiä mustikoita ja passioheselmän maltoa. Ne tekevät annoksesta kauniimman ja jälkkärimäisemmän ja samalla lusikalla syötävän. Mukaan katetaankin jälkkärilusikat, vaikka koristusten alta löytyy juotava osuus.
Tämä sekä monta muuta uudenlaista bloggaajien Gefilus-ideaa herkullisiin smootheihin ja juomiin löytyy Valion sivuilta täältä.
Nautinnollista ja rentoa sunnuntaita! Aurinkoa ja onnellisia hetkiä!
Mustikka-passiomalja
Ihanan kesäinen herkkupirtelö sopii vaikka alkupaljaksi kevään juhlaan tai välipalaksi aurinkoiseen kesäpäivään. Nautitaan perheen tai ystävien kesken tai kahdestaan kullan kanssa.
Resepti kahdelle:
2 dl Valion Gefilus mustikkapiimää
2 passiohedelmää
1 dl mansikoita
1 dl vadelmia
2 rkl mustikoita
Kaavi toisen passiohedelmän malto. Sekoita se marjojen ja piimän kanssa tehosekoittimella kuohkeaksi smoothieksi. Kaada kauniisiin laseihin. Asettele pinnalle toisen passiohedelmän malto sekä mustikat.