Rouskuteltavaa olympiajännitykseen

Kun pitää kerätä lempimakupaloja lautaselle, minun valikoimastani löytyy yleensä juuri näitä eli mozzarellaa, avokadoa ja saksanpähkinöitä. Mausteeksi lorautin hyvää oliiviöljyä, hieman punaviinietikkaa ja pyöräytin myllystä ripauken pippuria. Paitsi että nämä ovat minusta supperhyviä naposteltavia, tulee kaupan päälle vielä paljon hyviä ja terveellisiä aineita, joista innostuin kirjoittamaan enemmän  täällä. Mutta nyt löpinät pois ja jännittämään kumparelaskua ja pian tulevaa Jimi Salosen kumparelaskua.

VHH-napostelulautanen, max 20 g hh/annos:
saksanpähkinöitä pari rkl
cashew-pähkinöitä pari rkl
avokado
1 mozzarella
öljyä, punaviinietikkaa, pippuria
Kommentit (2)
  1. Nam, näyttää niin hyvältä, että täytyy kokeilla itsekin!!

  2. inspirations
    16.2.2014, 16:54

    Juu, suosittelen! Tosi namia ja helppoa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *