Raikas lounassalaatti granolalla
Verson härkäpapu granolassa on nimensä mukaisesti reilusti kotimaista, ekologisesti tuotettua härkäpapujauhoa. Proteiinia on lisätty terveellisellä herneproteiinilla, jota elimistön on helppo hyödyntää.
Paistoin broilerin fileitä ja ananaksia pannulla, kunnes niihin tuli kauniin ruskea pinta. Samalla ladoin lautasille salaattipedit tuoreista vihanneksista.
Nostin lämpimät broilerin fileet ja ananakset salaateille ja ripottelin päälle reilusti granolaa. Maustoin vielä oliiviöljyllä ja viinietikalla ja lounas oli valmis.
Granola sai ruokapöydässä extra-kiitosta. Tuntuu, että juuri se teki salaatista vähän spessumman, toi siihen kivaa rouskuteltavuutta ja uudenlaista makua.
Verson härkäpavuista valmistetussa sarjassa on monta kätevää tuotetta, joista on helppoa suunnitella vaikka mitä ruokainspiksiä. Aiemmpia postauksiani, joissa olen tehnyt härkäpavuista erilaisia salaatteja, keittoja, patoja, aamupaloja, jälkiruokia, leivonnaisia, smootheja ja vaikka mitä, löydät täältä.
Raikas lounassalaatti granolalla, kanalla ja ananaksella
*Yhteistössä Verso Food