Raikas lounassalaatti granolalla

Raikas lounassalaatti granolalla ja lämpimillä ananaksilla sekä kanalla on ruokaisa ja helppo lounas. Siihen saa raikkautta ja tropiikin vivahdetta paistetulla tai grillatulla ananaksella, jonka raikasta makeutta granola vielä korostaa.
Granola on kiva tuote ja pidän sitä aina kaapeissa kotona ja mökillä helposti saatavilla. Siitä saa pikaisen aamu- ja välipalan jogurtin, viilin tai smoothien kanssa.
Granola on myös kiva ja terveellinen korvike vaikka krutongille tai leivälle. Ripottelen granolaa usein erilaisille salaateillekin, joista tämä ihanan aurinkoinen versio on ehdoton kevään suosikkini.

 

Verson härkäpapu granolassa on nimensä mukaisesti reilusti kotimaista, ekologisesti tuotettua härkäpapujauhoa. Proteiinia on lisätty terveellisellä herneproteiinilla, jota elimistön on helppo hyödyntää.

 

Paistoin broilerin fileitä ja ananaksia pannulla, kunnes niihin tuli kauniin ruskea pinta. Samalla ladoin lautasille salaattipedit tuoreista vihanneksista.

Nostin lämpimät broilerin fileet ja ananakset salaateille ja ripottelin päälle reilusti granolaa. Maustoin vielä oliiviöljyllä ja viinietikalla ja lounas oli valmis.

Granola sai ruokapöydässä extra-kiitosta. Tuntuu, että juuri se teki salaatista vähän spessumman, toi siihen kivaa rouskuteltavuutta ja uudenlaista makua.

Verson härkäpavuista valmistetussa sarjassa on monta kätevää tuotetta, joista on helppoa suunnitella vaikka mitä ruokainspiksiä. Aiemmpia postauksiani, joissa olen tehnyt härkäpavuista erilaisia salaatteja, keittoja, patoja, aamupaloja, jälkiruokia, leivonnaisia, smootheja ja vaikka mitä, löydät  täältä. 

 

Raikas lounassalaatti granolalla, kanalla ja ananaksella

kahdelle:
n. 400 g broilerin rintafilettä
1/2 tuoretta ananasta
salaattia
minitomaatteja
paprikaa
porkkanaa
basilikaa
viinirypäleitä
1 dl Verso härkäpapu granolaa
oliiviöljyä, viinietikkaa kastikkeeksi

*Yhteistössä Verso Food 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *