Raikas granola-tuorepuuro aamiaiseksi ja evääksi

Raikas granola-tuorepuuro aamiaiseksi ja evääksi  Raikas granola-tuorepuuro aamiaiseksi ja evääksi

Tuorepuuro tuo kivaa  vaihtelua aamiaisiin ja välipaloihin. Sen voi myös tehdä valmiiksi purkkiin ja ottaa mukaan evääksi töihin tai treeneihin. Tuorepuuron idea on se, että sekoitetaan suunnilleen saman verran massaa (esim. jogurttia), nestettä ja ”puuroaineita”, joina käytin tässä Verson Härkäpapugranola Karpaloa sekä pellavansiemeniä. Lisäksi lisään massaan vielä mauksi reilusti marjoja, vaikka niillä sekä tuoreilla hedelmillä saa myös puuron pinnalle kauniin koristelun. Kaikki aineet sekoitetaan keskenään ja puuro laitetaan tekeytymään kylmään vähintään tunniksi, mutta mielellään vaikka yön yli. Aamulla on sitten valmis ja herkullinen aamiainen ja ehkä vielä eväskin odottamassa. Varsinkin kiireaamuina on ihanaa syödä aamulla herkullinen ja täyttävä aamiainen, jonka valmistamiseen ei mene kuin se hetki, kun pinnalle asettelee tuoreet marjat ja hedelmäpalat.

Verson tuoteperheeseen kuuluu useampi kotimainen kätevä härkäpapuvalmiste, joista ideoimani reseptit löydät täältä.

Raikas granola-tuorepuuro aamiaiseksi ja evääksi

Kaksi annosta

3 dl Verso Härkäpapugranola Karpaloa

3 rkl pellavansiemeniä

3 dl kreikkalaista jogurttia

1 dl vettä

1-2 rkl agavesiirappia tai hunajaa (maista makeus)

1 tl vanilja-aromia

2 dl pakastemustikoita

Muutama tippa vanilja-aromia

Pinnalle: härkäpapugranolaa, mustikoita, vadelmia, kiiviä, mandariinia ja härkäpapugranolaa

  1. Sekoita kaikki tuorepuuron ainekset keskenään
  2. Laita puuro yöksi (tai ainakin tunniksi) kylmään
  3. Jos otat tuorepuuroa evääksi, laita annos valmiiksi kannelliseen astiaan.
  4. Asettele astioihin ja koristele esim. granolalla, siemenillä, pähkinöillä, kookoshiutaleilla, marjoilla ja hedelmillä.

*Yhteistyössä Verso Food

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *