Pieneen herkutteluhetkeen

Niinhän siinä käy, että päivän pikän ruokailun jälkeen tekee illalla mieli vain kevyempää naposteltavaa. Tuoretta, suolaista, kevyttä ja raikasta.
Sekoittamalla Creme Fraicheen katkaravunpyrstöjä (mielellään tilliliemessä), syntyy hetkessä aika nami tahna. Mukaan voi vielä silputa reiusti tuoretta tilliä ja puristaa mehua sitruunasta. Kokonaisista purkillisista riittää reilut annokset ainakin neljälle.
Pääsiäisfiilistely sisältää meillä  muutaman kodin perinteeksi muodostuneen koristeen. Vähän niin kuin joulukoristeetkin. Tänä vuonna otin ne esille vasta ihan pääsiäisenä kukkien kanssa.  

VHH-herkkulautanen  pikkupurtavan nälkään, alle 20 g hh/annos:

Kuorittuja ja pilkottuja hunajamelonin siivuja
mustikoita
pala Brie-valkohomejuustoa
cashew-pähkinöitä
muutama ruissipsi
tahna, johon on sekoitettu creme fraichea ja katkaravun pyrstöjä tilliliemessä (+ tilliä silputtuna ja sitruunanmehua)
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *