Pekoninen säväys fetasalaattiin

Tytär juuri taas todisti, miten ihanan säväyksen pekoni antaa talviselle fetasalaatille
Basilikalla maustettu oliiviöljy sopii hyvin juustosalaateille.
Kymmenessä minuutissa herkullinen annos on valmis. Salaatin ystävinä olemme ottaneet pakkaspäivinä ruokajuomaksi japanilaiseen tyyliin vihreän teen. Kylmä ruoka ja kuuma juoma lämmittävät ihan samalla tavalla kuin lämmin ruokakin. Ei siis tekosyitä salaatin välttämiseen talvellakaaan 🙂 Ja nyt kampaajalle… Hauskaa viikonlopun alkua!
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *

Juustoherkuttelua

Nämä kuvat ja tekstit kertovat paljon tämän hetkisestä suhteestani juustoihin 🙂 Oikeastaan suhde on jatkunut jo vuosia. Päivät voisin elää mozzarellasalaateilla ja illat Parmesaanilla, Briellä, Auralla, Mustaleima Ementalilla, Pippurigoudalla sekä melkeinmillätahansajuustolla. 

Juustoherkut maistuvat ihan sellaisenaan, mutta myös pähkinöiden  ja hedelmien seurassa. Parhaita ovat tuoreet, juuri kuoresta otetut saksanpähkinät. Lisäksi kuoret ovat vielä kauniitakin.

Juustojen seuraksi kelpaavat myös oliivit ja punaviini. Pari viikkoa tiukalla vähähiilarisella ruokavaliolla on taas toivotusti karkottanut mielestä suklaat ja muut makeat kiusaukset ja tehnyt tilaa juustonautinnoille. Nautinnollista torstai-iltaa! Voi olla, että täällä kohta hekotellaan uutta Siskonpeti-jaksoa. 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *