Paistetut banaanit ja jogurtti-kermavaahto valmistuu muutamassa minuutissa
Terveellinen herkuttelu on parasta. Paistetut banaanit ja jogurtti-kermavaahto valmistuu muutamassa minuutissa. Usein ihan simmpelit ideat toimivat. Tämäkin annos valmistuu vaikka vieraiden odotellessa ja todellakin sulaa suuhun. Herkussa on vain luonnollisia aineita, ei ollenkaan sokeria. Annoksen viimeistelyssä on käytetty Agave-siirappia jota saa esim. Ruohonjuuresta. Se on luonnollinen makeuttaja, samoin kuin steviauutekin, jota käytetään ihan pieni hyppysellinen. 1 gramma vastaa 300 grammaa sokeria.
Banaani puolitetaan, paistetaan kevyesti molemmin puolin ja jogurtti-kerma vatkakataan. Se onkin oikeastaan siinä. Ei herkkuhetken tarvitse sen monimutkaisempaa olla!
Paistetut banaanit ja jogurtti-kermavaahto
Oliiviöljyä ja voita paistamiseen
Banaani / herkuttelija
Kuohukermaa
Saman verran turkkilaista jogurttia
Steviauutetta (esim. Ruohonjuuresta)
Agave-siirappia
Raakakaakaonibsejä
- Paista halkaistut banaanit kevyesti molemmilta puolilta voin ja oliiviöljyn seoksessa.
- Vaahdota kerma ja lisää siihen jogurtti.
- Mausta kerma-jogurttiseos stevialla.
- Asettele lautaselle banaanit ja niiden väliin vaahto.
- Lurauta päälle hieman Agave-siirappia ja viimeistele kaakaonibseillä.