Mehevät kasvispihvit halloumiraasteella ja minttukastikkeella

Mehevät kasvispihvit halloumiraasteella ja minttukastikkeella  Juuri nyt syksyn värit loistavat kauneimmillaan ainakin vielä täällä pääkaupunkiseudulla. Ulkokävelyillä tekee mieli oikein ahmia tätä ihanaa väriloistoa varastoon talven varalle. Syksyisiä lehtiä on kiva keräillä myös kotiin asetelmiin ja kattauksiin.

Värejä kannattaa haalia myös lautaselle. Kasvivpihveihin voi hyvin upottaa paljon erilaisia tuoreita kasviksia.  Näihin pihveihin lisäsin lisäsin proteiinia halloumin ja härkäpapujen muodossa. Käytin raastettua helloumia ja  Verso Härkäpapurouheseosta, josta yli puolet on kotimaisista härkäpavuista valistettua jauhoa ja proteiinipitoisuus jopa 46%. Näin kasvispihvit ovat myös täysin gluteenittomia ja viljattomia.

Kaupallinen yhteistyö: Verso Food

Härkäpapurouheseos tekee pihveistä täyttävää ja täysipainoista ruokaa ja lisukkeeksi riittää tuoresalaatti ja mintunmakuinen ja tuoksuinen nopeasti sekoitettava kermaviilikastike.

Mehevät kasvispihvit halloumiraasteella ja minttukastikkeella

n. 15 kpl

1 parsakaali (n. 500g)
4 porkkanaa
2 dl Verso Härkäpapurouheseosta
4 kananmunaa
n. 1 dl tuoretta minttua
300 g halloumia
pippuria

1. Raasta tuore parsakaali, porkkanat ja halloumi
2. Jauha härkäpapurouhe jauhoksi esim. tehosekoittimessa
3. Sekoita tasaiseksi massaksi raasteet, härkäpapurouheseoksesta tekemäsi jauho ja rikotut  kananmunat
4. Silppua minttu joukkoon, sekoita ja mausta pippurilla
5. Muotoile massasta käsin pihvejä ja paista pannulla oliiviöjyssä molemmin puolin

Kastikkeeksi sopii kermaviili, johon sekoitetaan loput mintturuukusta ja maustetaan suolalla ja pippurilla.

Paljon monipuolisia reseptejäni Verson härkäpaputuotteista löydät aikaisemmista postauksista täältä.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *