Joulun helpoin kaneliomenaherkku (2 min!)

kaneliomenaherkku
Kaneliomenaherkku on ehdotukseni joulun nopeimmaksi (valmistuu parissa minuuttissa) raikkaaksi herkuksi, olkaapa hyvä. Jos keksit tai löydät vielä nopeamman, ideoita otetaan innolla vastaan ; ) Nopeuden lisäksi herkkuannos on myös tuore, terveellinen, herkullinen ja ihanasti joulun tuoksuinen <3

 

Vaikka joulua yrittäisi kuinka rauhoittaa, pukkaa sen alle kuitenkin aina vähän liikaakin touhuja. Siksi halusin ideoida jouluisen annoksen, joka oikeastaan syntyy vain lastaamalla aineet lautaselle.
Tässä pikaisessa kaneliomenaherkussa yhdistyvät joulun raikkaimmat maut, tuoksut ja värit ja oman kivan twistin ja proteiinilisän annokseen tuo – torstain eli härkäpapupäivän kunniaksi – kotimainen Verso härkäpapu granola karpalo.
Edellisten torstaipostausten Verso-herkkuja ovat: Italian pizza (ilman jauhoja),  mustikkainen nicecream, näkkäri siemenistä ja porkkanakakku bliss balls-pallerot.

 

Haluan pitää oman ja perheeni ruokavalion terveellisenä mys juhlina ja lomilla. Tai oikeastaan juuri silloinhan on mahdollisuus keskittyä hyvinvointiin ja ihaniin, tuoreisiin ja terveellisiin raaka-aineisiinkin. Siksi hyödynnän mieluiten joulusta parhaat tuoksut ja ainesosat ja teen niistä astetta terveellisempiä versioita. Silloin joululomakin tekee tehtävänsä ja sen jälkeen on taas energinen ja latautunut olo ähkyturvotuksen sijasta. Tämä annos sopii myös kasvissyöjille ja joulupullille vaihoehtoja hakeville ; )

 

Kaneliomenaherkku

Kaikessa yksinkertaisuudessaan:
Lastaa lautaselle ohuita siivuja tuoreesta omenasta. Itse käytän sellaista härveliä, joka poistaa siemenkodan ja kuorii ja siivuttaa omenan, mutta tyyli on vapaa.

Ripottele päälle reilusti:

  • kanelia
  • Verso härkäpapu granola karpaloa
  • granaattiomenan simeniä

Anna makujen ja tuoksujen imeytyä rauhassa kylmässä –  tai joulukiireessä nauti heti glögimukillisen kanssa <3

 

Yhteistyössä Verso Food

 

Kommentit (2)
  1. Niina/ Kuiskauksia -Blogi
    10.12.2015, 12:50

    Voi miten raikkaan ja terveellisen näköistä! Kiitos reseptistä jälleen kerran. <3

  2. inspirations
    10.12.2015, 23:04

    Kiitos, kiva jos saa muitakin inspiroitua ; )

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *