Raikas jäinen ananasbanaani-slush
Näillä helteillä ei halua viettää yhtään liikaa aikaa keittiössä, vaan yksinkertaiset reseptit lomaherkuiksi ovat parhaita. Jäinen slush on ihana ja terveellinen jälkiruoka tai jäätelön terveellisempi ja raikkaampi korvaaja. Se syntyy pienellä vaivalla vaikka kesämökillä, kunhan vain pakastin tai edes pakastelokero on käytössä.
Aidot hedelmät, marjat, jogurtti ja härkäpapugranola tekevät tästä slushista ravinnerikkaan välipalan. Kokemuksella tämä hedelmäinen herkku maistuu myös pikkuväelle.
*Kaupallinen yhteistyö: Verso Food
Raikas jäinen ananasbanaani-slush
kuudelle
2,5 dl ananassosetta
1 banaani
1,5 dl turkkilaista jogurttia
kourallinen jäitä
koristeluksi pinnalle
karhunvatukoita
- Muussaa banaanit haarukalla.
- Sekoita banaanimuussi, turkkilainen jogurtti ja ananassose.
- Pakasta seosta vähintään 5 h välillä sekoitellen.
- Murskaa jäät jäähileiksi ja sekoita hile hyvin seokseen.
- Asettele slush kulhoihin.
- Ripottele päälle reilusti Härkäpapugranolaa ja koristele marjoilla.
Vinkki: Tarjoiluastiat kannattaa myös jäähdyttää pakastimessa, jolloin slush pysyy jäisenä pidempään.
Lisää ihania reseptejä Verson härkäpaputuotteista löytyy täältä.