Huoneita, joita ei unohda

JUURI nyt on aikaisin alkanut toimistopäivä venynyt pitkäksi, eikä loppua ole vielä näkyvissä. Vaikka olisi monta muuta paikkaa, jossa juuri nyt haluaisin olla, vaikka kuvan sängyllä nautiskelemassa. 
Parin minuutin visuaalihetkekseni käsittelin tänne ihanan hetken Aavan poolside villasta nro 1. Huoneesta, joka ei voi jättää ketään kylmäksi. Tämä on yksi niistä tiloista, joita tulen tuskin koskaan unohtamaan. Huonekin on kaunis, mutta unohtumattoman siitä tekee sijainti ja ympäritö. Sängystä voi pulahtaa suoraan altaaseen –  tai vain lököillä ja kuunnella muutamien metrien päässä hiekalle rullaavien aaltojen loisketta ja tuntea merituulen hiuksissaan. 
Mutta tämä toimikoon nyt vain pienenä visualisointina tai energialatauksena minulle ja sneek peakina teille, esittelen huonetta paremmin vielä kunnon postauksessa. <3 
… ja palaan nyt töiden pariin sateen rapistellessa ikkunoihin. 
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *

Pika-arkiherkku: Jauhelihachili vartissa

Jauhelihachili vartissa
Jauhelihachili vartissa on hyvä pelastus taas arkiviikkoon. AIKA USEIN törmää selitykseen, että pikaruokiin pitää turvautua, kun terveellisemmän aterian tekemiseen ei ole aikaa. Ei sen tarvitse niin olla. On monia vartissa valmistuvia hyviä ruokia, jotka saa taiottua arjessa pöytään nopeammin kuin tilattua pizzan tai haettua autokaistalta jotain hätäapua. Tämä on malliesimerkki siitä. Pikainen jauhelihachili on paitsi nopea, myös tosi hyvä ruoka. Se lämmittää ja parantaa aineenvaihduntaa. Chileihin opin aikoinaan Teksasissa ja erilaisia versioita niistä voi aina kehitellä lisää.
Mitkä ovat sinun omat suosikki vartin arkiherkut? Niitä voi mielellään jakaa meille muillekin kommenttiboksissa ; )
Jauhelihan sijasta voi käyttää myös suikalelihaa (mutta sen kypsentäminen vie enemmän aikaa) ja paprikoiden sijasta tai niiden kanssa tomaatteja. Myös pavut sopivat hyvin chiliin.

Jauhelihachili vartissa

kolmelle
1. Pilko ja kuullota 3 sipulia ja 2 valkosipulin kynttä
2. Pilko 2 isoa paprikaa
3. Kuullota öljyssä 400 g jauhelihaa
Mausta:
suolalla ja pippurilla
tapascolla
reilulla chilillä (maista)
0,5 rkl hunajalla
3. Lisää paprikat
4. Lisää 2 dl vettä ja anna hautua hetki
Pinnalle lusikallinen creme fraichea ja tuoreita yrttejä.
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *