Helppo tonnikalatahna oman maan perunoiden tai salaatin kanssa

Meillä syödään harvoin perunoita. Mutta jos sellaisia ylellisyyyksiä kuin oman maan pottuja on tarjolla, niin silloin niitä tosiaankin vaalitaan. Nämä anopilta saadut kaunokaiset vaativat arvoisensa kohtelun ja niinpä halusin pestäkin ne perinteisellä juuriharjalla, varsinkin kun saaressa ollaan. Tosin sormien iho kiittää, että sellaista ei tarvitse joka päivä tehdä, varsinkin niiden kaikkein pienimpien ja söpöimpien, pikkurillin pään kokoisten pottujen kanssa. 
Pikkuperunoiden kanssa piti kehitellä taas pikainen lisuke, koska liika kokkaaminen olisi pois ulkoilulta, joka juuri nyt on ihan parasta. Ensin mietin perinteistä uuniperunan täytettä, Aura-kinkku-tahnaa, mutta sopivia aineita ei ollut kaapissa eli päädyin tonnikalatahnaan. Se toimikin oikein hyvin <3 Tahna valmistuu hetkessä. Kaikki aineet sekoitetaan keskenään ja nautitaan heti. Tahna vain paranee jääkaapissa eli sitä voi hyvin syödä vielä seuraavanakin päivänä. 
Kuvatekstien lisäksi tahnaan tuli vielä kuorittu ja pilkottu punasipuli. 
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *