Bowl bataattihummuksella ja paahdetuilla kasviksilla
Kaupallinen yhteistyö: Verso Food Oy
Tein bataattihummusta ensimmäisen kerran muutama viikko sitten, ja rakastuin heti. Tässä sen resepti! Resepti ei muuten juurikaan muutu perinteisestä hummuksesta kuin että kikherneiden lisäksi käytetään kypsää bataattia. Bataatin pehmeän makea maku sopii loistavasti myös hummukseen, kuten melkeinpä mihin vain. Bowl bataattihummuksella ja paahdetuilla kasviksilla valmistuu helposti. Super terveellinen annos on myös todella täyttävä.
Bataattihummus sopii ihanasti bowliin, missä se onkin pääosassa. Reilusti maukasta bataattihummusta kulhon reunoilla ja paahdettuja kasviksia, Beanit® Härkäpapusuikaleita sekä yrttejä – nam! Helppo resepti maistuu varmasti ja on vielä todella kaunis lautasella. Bataattihummusta voi valmistaa suuremman määrän kerralla jääkaappiin, mikä tekee tästä ihanan nopean arjen pelastajan.
Katso blogin kaikki ihanat Beanit® Härkäpapusuikale sekä muut härkäpapureseptit täältä!
Bowl bataattihummuksella ja paahdetuilla kasviksilla
Ainekset (4 annosta)
- Bataattihummus (Linkki ohjeeseen reseptin 1. kohdassa)
- 1 pkt
- Beanit Härkäpapusuikaleita (Valkosipuli & Yrtit)
- 1
- Pieni kukkakaali
- 2
- Punaista paprikaa
- 2
- Sipulia
- 2
- Päärynää
- 150 g
- Kirsikkatomaatteja
- 1
- Chili
- 3
- Valkosipulinkynttä
- 3 rkl
- Oliiviöjyä
- 3 rkl
- Punaviinietikkaa
- 1 rkl
- Hunajaa
- Suolaa ja pippuria
- Tuoretta persiljaa
- Punasipulia
Tee näin:
- Valmista bataattihummus.
- Kuutioi paprikat, sipulit, paprikat sekä kukkakaali ja asettele uuninpellille.
- Lisää kirsikkatomaatit kokonaisina joukkoon.
- Hienonna chili ja valkosipulinkynnet ja lisää uuninpellille.
- Sekoita oliiviöljy, punaviinietikka ja hunaja ja kaada vihannesten päälle.
- Sekoita uunivihannekset ja paista uunissa noin 25 minuuttia 200 asteessa.
- Paista Beanit® Härkäpapusuikaleet pannulla rapeiksi pakkauksen ohjeen mukaan.
- Leikkaa punakaalista sopivia suupaloja.
- Kokoa bowl lisäämällä reilusti bataattihummusta kulhon reunoille, lisää punakaalia keskelle, uunivihanneksia sen päälle, Beanittiä® päälle ja silppua vielä tuoretta persiljaa reilusti annokseen.