Avokadopapusalaattia, tonnikalatahnaa ja fetaa hyvänolon iltapalaksi
Home sweet home. Kun on koko pitkän päivän juoksennellut hoitamassa asioita, on parasta tulla takaisin kotiin ja tehdä raikas ja värikäs iltapala. Avokadopapusalaattia, tonnikalatahnaa ja fetaa hyvänolon iltapalaksi, olkaapa hyvät! Vihreä salaatti energisoi ja papujen ja fetan proteiinit tappavat nälän tehokkaasti. Tonnikalatahnan öljyt ruokkivat aivoja ja meloni taas on raikas nesteyttäjä. Hyvästä ruoasta tulee hyvä olo ♥
Muuten, jos et ole vielä käynyt osallistumassa arvontaan täällä, kannattaa käydä – palkintona on iso ja monipuolinen paketti Tohtori Tolosen vitamiineja ja lisäravinteita. Hyvää oloa voi syksyllä tuskin tankata yhtään liikaa!!
Vihreä salaatti
lehtikaalia
basilikaa
avokadoa
paprikaa
kurkkua
isoja, kypsennettyjä vaaleita papuja
Tonnikalatahna ruissipseille
valutettua tonnikalaa öljyssä
turkkilaista jogurttia
sitruunan mehu
ruissipsejä
suolaa, pippuria
- Valuta ensin tonnikala
- Käytä sen verran paksua jogurttia, että tahna pysyy sopivan paksuna
- Mausta
- Nostele ruissupseille
Fetaa ja vesimelonia lohkoina