Vaihtelua aamiaisiin tuorepuurolla
Elokuussa tehokkaat aamurutinit taas ohittavat kesän leppoisat pitkät aamiaishetket. Aamiainen on tärkeä ateria ja siitä on hyvä saada suojaavia aineita ja pitkäkestoista energiaa aamupäivään – ja mieluiten vielä herkullisessa muodossa. Jos ei aamukiireessä ehdi viettää aikaa aamiaista valmistaessa, hyvä idea on laittaa tuorepuuro tekeytymään jo illalla jääkaappiin. Silloin sen voi aamulla vain kipata lautaselle ja nauttia tuoreiden marjojen ja hedelmien kanssa.
Tuore- eli raakapuuroa ei kypsennetä, jolloin vitamiinitkin säilyvät paremmin ja raikkaan makunsa ansiosta se maistuu myös meille, joita perinteiset puurot eivät oikein nappaa. Tämä tuorepuuro saa kivaa rakennetta, herkullisisa makuja ja proteiinia kotimaisesta Verso härkäpapugranolasta. Paljon muita inspiroimiani erilaisia aamiaisia, pääruokia, välipaloja ja jälkkäreistä ekologisista Verson härkäpaputuotteista löydät täältä.
Vaihtelua aamiaisiin tuorepuurolla
2 rkl chia-siemeniä
5 rkl kreikkalaista jogurttia
Muutama tippa vanilja-aromia
Pinnalle: mustikoita, kiivi ja härkäpapugranolaa
- Sekoita kulhoon tuorepuuron ainekset ja laita kansi päälle
- Laita yöksi jääkaappiin
- Kaada aamulla lautaselle ja laita päälle mielesi mukaan marjoja, hedelmiä, pähkinöitä, granolaa yms. ja nauti!
*Yhteistyössä Verso Food