Auringonlaskussa laiturilla

Italialainen keittiö on suosikkini. Suurin osa ruuista tehdään muutamista valikoituneista superherkullisista perusraaka-aineista. Kesällä kotimaiset kasvikset ja kala ovat minusta ihan parasta, mutta pian alkaa tulla taas aika tehdä enemmän Italian herkkuja, joissa on tosi paljon vähähiilarisia vaihtoehtoja, toisin kuin ehkä heti tulisi mieleen pizzan ja pastan synnnyinmaasta. Nyt pienenä makupalana parmankinkkua ja meloonia hyvän viinin kanssa.
Laiturilta oli taas huumaavaa katsella kauniin päivän loppuhetkiä. Sweet dreams!

Iltapala kahdelle, max 30 g hh/annos
Parmankinkkua
Hunajameloonia
Lasi kuivaa, kylmää valkoviinia

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *