Rouskuteltavaa olympiajännitykseen
Kun pitää kerätä lempimakupaloja lautaselle, minun valikoimastani löytyy yleensä juuri näitä eli mozzarellaa, avokadoa ja saksanpähkinöitä. Mausteeksi lorautin hyvää oliiviöljyä, hieman punaviinietikkaa ja pyöräytin myllystä ripauken pippuria. Paitsi että nämä ovat minusta supperhyviä naposteltavia, tulee kaupan päälle vielä paljon hyviä ja terveellisiä aineita, joista innostuin kirjoittamaan enemmän täällä. Mutta nyt löpinät pois ja jännittämään kumparelaskua ja pian tulevaa Jimi Salosen kumparelaskua.
VHH-napostelulautanen, max 20 g hh/annos:
saksanpähkinöitä pari rkl
cashew-pähkinöitä pari rkl
avokado
1 mozzarella
öljyä, punaviinietikkaa, pippuria
Nam, näyttää niin hyvältä, että täytyy kokeilla itsekin!!
Juu, suosittelen! Tosi namia ja helppoa 🙂