Sigdal siemennäkkärit tomaatti-avokadotäytteellä
Olen siemennäkkärien suurkuluttaja. Teen niitä usein itse (reseptejä täällä) ihan alusta asti tai valmiista taikinasta, johon lisätään vain vesi. Ihana ja helppo vaihtoehto on tietysti herkulliset ja hyvistä raaka-aineista tehdyt valmiit siemennäkkärit.
Siksi suupieleni kääntyivät ylöspäin, kun posti kantoi kotiovelle kauniisti pakattuna Sigdalin siemennäkkileipämaistiaisia.
Sigdalin siemennäkkärien valikoima on monipuolinen; Auringonkukansiemen & kvinoa (gluteeniton), speltti & kurpitsansiemen, ruis & speltti, kaura (gluteeniton) ja Yrtti & merisuola. Näistä löytyy muuten tänään pientä esittelyä IG-Storyn puolella.
Nämä näkkärit ovat myös hyvän kokoisia ja tarpeeksi tukevia erilaisten herkkupäällysteiden pohjaksi. Tässä yksi helpoimista ja herkullisimmista; tomaatista ja avokadoista tehty täyte.
Sigdal siemennäkkärit tomaattiavokado-täytteellä
4 annosta
2 kypsää tomaattia
2 avokadoa
oliiviöljyä
suolaa ja pippuria
tuoretta basilikaa
4 Sagdal siemennäkkäriä oman makusi mukaan
- Kuutioi tomaatit ja avokadot sopivan pieniksi.
- Sekoita astiassa keskenään tomaatit, avokadot, reilu loraus oliiviöljyä ja suola ja pippuri.
- Levittele siemennäkkäreiden päälle ja lisää vielä muutama tuore basilikanlehti
* Sigdal siemennäkkäreitä olen monesti ostanut kaupastakin, mutta nämä pakkaukset saatiin blogiin testattavaksi, kiitos