Vihannessosekeitto vuohenjuustolla lämmittää

MITEN ihmeessä syksyn ensimmäiset pakkaspäivät voivat tuntua niin kylmiltä? Syksyyn kuuluu ihanan lämmittäviä asioita. kuten villasukat ja viltit, kynttilät, teemukit ja kermaiset vihanessosekeitot <3 Tähän keittoon lisäpehmeyttä toi vuohenjuusto. Keiton nesteeksi käytetään vihannesten keitinvettä. Veden määrällä säädellää keiton paksuutta. Nyt käytin aika vähän vettä, koska halusin paksun, melkein sosemaisen keiton.
Keiton voi soseuttaa sauvasekoittimella suoraan kattilassa tai blenderissä, kuten itse usein teen, kun haluan oikein kuohkean rakenteen. Vuohenjuuston lisäsin paloina vasta sekoitusvaiheessa. Keitto on hyvää heti ja vielä seuraavanakin päivän – tosin meillä sitä ei yleensäkään yhdeltä ruokailulta jää säästöön. Lisää keittopostauksiani löydät täältä
Vihannessosekeitto vuohenjuustolla
1 l vettä
Kukkakaali
5 isoa porkkanaa
kesäkupitsa
vuohenjuustotanko
1 kolmen sipulin ruokakerma (tai kerma ja sipulia)
pippuria ja suolaa
Koristeeksi saksanpähkinöitä ja yrttejä

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *