Uusi täydellinen ripsiväri!

suosikki ripsari

Ripsiväri on mulle meikeissä yksi tärkeimmistä, joten hyvän tai täydellisen ripsivärin metsästys on mulla aina käynnissä. 😀 Nyt mulla on ollut viime aikoina testauksessa suhteellisen uusi ripsari, joka on käytössä osottautunut ihan täydelliseksi mulle!! <3 Paras ripsiväri pitkään aikaan!

omat ripset

Omat ripset eivät ole kummoiset.. Lyhyet ja harvemman puoleiset. En ole edes viimeisiin kuukausiin jaksanut käyttää risiiniöljyä ripsiseerumina (mistä oon teille vuosia jauhanutkin jo 😉 ), joten ripset ovat täysin omassa luonnontilassa olleet jo keväästä asti.

ripsivärin levitys

Yleensä käytän aina mustaa ripsiväriä, joten kun alan testaamaan uutta ripsiväriä otan yleensä aina mustan sävyn testiin. Toki laatikosta löytyy aina ruskeakin sävy kun haluaa hiukan pehmeämmän ilmeen ja varsinkin alaripsiin ruskea sävy on raikkaampi.

paradise extatic

Paras ripsiväri piiitkään aikaan!

Kysehän on siis L´Oréal Paris Paradise Extatic-ripsiväristä, josta ootte varmasti lukeneet jo monista blogeista ja nähneet mainoksia. Itse harvoin teen heti uutuuksien saavuttua mun käsiin niistä juttua, koska haluan oikeesti testata tuotteita jonkin aikaa, jotta saa tuotteista todellisen kuvan. Monesti tuote saattaa olla superhyvä heti testattua, mutta käytön myötä ilmeekin ettei ripsari esim. pysy siistinä koko päivää, on vaikea pestä pois, alkaa ärsyttää silmiä yms. yms. Onneksi tästä ihanuudesta on pelkkää hyvää sanottavaa käytön myötä! 🙂

pitkät ripset

Ripsiharja on todella tuuhea ja muhkean kokoinen, mutta sillä saa silti siististi ja helposti levitettyä ripsiin värin. Ja se tarttuu jokaiseen ripseen todella hyvin, siis korostan vielä TARTTUU OIKEASTI JOKAISEEN RIPSEEN! Harva ripsiväri sitä tekee.. En voi käsittää millaiset räpsyt saa jo yhdellä kerroksella tätä ripsaria, huh. Kuvissa mulla on kaksi kerrosta, jotta tosiaan näkee miten muhkeat ja pitkät ripset sillä saa.

uutuus ripsiväri

Ripsiin en ole levittänyt mitään primeria, puuteria tms. enkä taivuttanut niitä vaan suoraan Paradisea räpsyihin ja tämä on lopputulos. Aikamoinen ero eikös?

lyhyet ripset

 

tuuheat ripset

Kuvista ilman ripsiväriä todella näkee miten säälittävät mun omat ripset on ja millaiseksi ne saan käyttämällä vaan tätä ripsiväriä pari kerrosta. Pysyvyys on hyvä, se on tullut testattua sateisina, kiireisinä ja pitkinä päivinä. Ei varise eikä leviä. Inhoan sellasia ripsivärejä mitkä lähtee vaikeasti pois, joten tämä on siitäkin hyvä, koska kun on pesun aika se kuitenkin lähtee helposti ja ei tarvitse hinkkailla silmiä mikä ei tee koskaan hyvää.

Yksi parhaimmista asioista on hinta! Paradise Extatic ei hinnallaan päätä huimaa! Se maksaa noin 14,90 €, hiukan riippuen mistä sen ostaa. Hinta-laatusuhde erittäin kohdillaan. Enpä ole vähään aikaan innostunut mistään ripsiväristä näin paljoa ja on siis aikalailla paras ripsiväri vähään aikaan mitä on kohdalle sattunut! <3 <3

paras ripsiväri

Ootko itse testannut kyseistä ripsiväriä ja mitä tykkäsit? Kerro ihmeessä omat mielipiteet ja onko sun mielestä kanssa yhtä huippu! 🙂

*Ripsiväri saatu blogin kautta testiin, joka päätyi meikkipakkiin, joten ostin äkkiä omaankin meikkipussiin. 😉 

SEURAA BLOGIT.FI + BLOGLOVIN´INSTAGRAM + FACEBOOK !

SNAPCHAT: idajokikunnas

Kommentit (19)
 1. Ostin kans tämän ripsarin viime viikolla, ja testissä on.. Mielestäni tekee mun tynkäripsistä hiukan paakkuisen näköiset, mutta tosi paljon näyttävämmät.. Ehkä opettelen vielä tekniikkaa tämän ripsarin kanssa. Onkohan tosta vedenkestävää versiota? mietin nimittäin että jos kokeilis taivuttaa, että sais itselle näihin tönkköihin vähän taipuisuuttakin

  1. idajokikunnas
   29.9.2017, 13:49

   Moikka Henna. Joo kantsii hiukan pyyhkiä liiat ripsarit harjasta pois ennen levitystä muutoin tulee paakkuiset. En muuten tiedä onko vedenkestävää versiota! Tietääkö joku muu?

 2. No täytyypä kokeilla, ripsiväri on meikkini tärkein osio!

  1. idajokikunnas
   29.9.2017, 13:50

   Testaamaan vaan! 🙂 Mulle kans meikkivoiteen lisäksi se tärkein!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *