Syksy kaulalla

Mitkä ovat syysasusteiden isoimmat trendit tänä syksynä? 

Syksyyn mahtuu paljon erilaisia ihania trendejä ja must have -tuotteita, koska syksy on ehdottomasti parhainta muodin aikaa näitä on todella paljon. Ajattelin tehdä kaksi mielenkiintoista poimintaa kuitenkin asusteiden joukosta.

Pari isointa trendiä tälle syksylle löytyvät asusteiden puolelta. Kylmenevät syyspäivät sopivat täydellisesti näille kaulojen koristajille! Nämä ovat ehdottomasti syksyn must have -listalla! 

SKINNY SCARF eli kapeat huivit

Aiemmin nämä miellettiin 70-luvun glam rock -tyyliin, mutta nyt kapeat huivit yhdistetään kaikkiin tyyleihin ja se toimii! Ihana syystrendi, taidan kaivaa kaapista näitä herkkuja uudelleen esiin!

skinny scarf

KAULURIT

Kaulureista itselläni tulee lähinnä lapsuus mieleen ja silloin niillä ei ollut mitään tekemistä tyylin kanssa.. 🙂 Nämä toisten ihastukset ja toisten vihastukset ovat kuitenkin tulleet takaisin, tyylikkäinä tosin.

Poolokaulukset ovat kova juttu tänä syksynä vaatteissa, mutta niin ovat myös irtokaulukset eli kaulurit. Kaulureita löytyy kaiken kokoisia sekä näköisiä ja niitä yhdistellään rohkeasti. Mekkojenkin kaveriksi kapea ”choker-kauluri” tai paksumman lempipuseron kanssa lämmikkeeksi! Taidan yllättäen sittenkin hurahtaa kaulureihin uudelleen.. 😀

Kuva: elle.com
Kuva: elle.com

decorialab.comIhanaa kun on syksy, se on minulle vaatetuksen osalta ihan parhainta aikaa!! Mitkä syksyn trendit sinua kiinnostaa ja innostaa eniten? 

Kommentit (1)
  1. Sääli kun on hävittänyt vanhat kaulurit, täytyy vissiin mennä kirpparille etsimään. Mua kiinnostaa että onko säärystimet vielä ja käsivarsissa pidettävät vastaavat vielä muotia? Viime syksyksi kun tuli hankittua. Ne vaa on ihanan lämpimiä pitää. Mukavia nää sun postaukset, edelleenkin lueskelen niitä juttujas IS:n sivuiltakin kun ei ne ole vanhentuneita 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *