Keväiset sumusilmät ja huulimeikit, katso säänkestävä meikkilook!

kevään meikkitrenditSumusilmät raikkaammaksi ja viimeistellyt huulet sopivat hyvin tyyliksi näin kevättä kohti kauneudessa vaikka paukkupakkasista vielä nautitaankin. Itse suuntaan selkeästi arjessa jo heleämpää kevättä kohti meikissä, mutta meikkipohjalta vaadin vielä enemmän peittoa sekä säiden vaihteluihin kaipaan meikiltä ehdottomasti sään- tai vedenkestävyyttä.

Sain testiin Joe Blascon kevään 2018 meikkituotteet ja päätin kokeilla tehdä niillä lähes koko meikin. Ainoastaan varjostussävyä ja kulmageeliä mulla ei ollut Blascolta. Muutoin en ehkä varjostusta käyttäisi lainkaan, mutta kuvissa kovassa valossa se antaa kasvoista realistisemman kuvan, varjostusvärinä Maybellinen Master Sculpt sävy 02 Medium Dark ja kulmat ojennukseen Lumenen kulmageelillä. 🙂

sumusilmätSumusilmät

Keväällä suositaan tosi raikasta ja kuulasta meikkiä silmiä myöden, joten päätin tehdä keväisen version tutuista sumusilmistä. Tein silmämeikin kokonaan Joe Blascon voidemaisilla luomiväreillä, jotka ovat muuten aivan älyttömän hyvät!! Luomivärillä voit tehdä myös rajaukset ja kulmatkin sekä ne ovat vedenkestäviä, ihan parasta! <3

luomivärit sumusilmiinEhkä kuitenkin parhain ominaisuus oli niiden levittyvyys. Tein koko yläluomen meikin kahdella sävyllä ja sormin, kyllä siis sormin ilman siveltimiä. Luomiväri häivyttyy todella upeasti ja helposti, joten kaunis häivytys onnistuu keneltä vaan. Alaluomeen käytinkin sitten kapeaa sivellintä, mutta ihan lopuksi käytin puhtaan ja kuivan vanupuikon alarajauksen läpi, jotta se pehmentyi entisestään. 🙂

Se mikä tekee tästä kevyemmän ja keväisemmän sumusilmämeikin on se, että jätin siis rajaukset pois ja käytin ainoastaan pehmeitä ruskeita sävyjä. Ripsiväriäkin levitin kevyesti, jotta ripsistä ei tule liian dominoivat. Vaikka silmissä on tummuutta niin näin ne ovat kuitenkin keväisen raikkaat.

Joe Blascon vedenkestävät Ultamatte-voideluomivärit sävyissä Taupe ja Midnight Brown, käytin niitä myös kulmien meikkiin. Ripsillä säänkestävä UltraPro Mascara mustana.
nude huulipunaNudehuulet

Keväällä innostun nudehuulista sekä korallista. Päätinkin testata näitä molempia sävyjä muutoin samalla meikillä ja pelkkä huulimeikki muuttaa tyyliä niin paljon. Ensin testissä metallinhohtoinen nudepuna. Levitin aluksi nudepunan ja lisäsin päälle vielä kiiltoakin. Menee tosi hyvin silmämeikin sävyihin! 🙂

kevään meikkilookNudehuulet ovat monesti hiukan hankalia, jotta löytäisi juuri oikean sävyn itselleen ettei se veisi eloa kasvoilta. Näissä nudesävyissä metallinhohto tekee niin paljon sekä huulikiilto taittaa hiukan liilaan eli se tuo raikkautta, huulet lisäksi muuttuvat hiukan sävyltään sen mukaan miten valo niihin osuu.

Nudepuna sävyssä Naked ja sen päällä Lip Glazz-huulikiilto sävyssä Bellezza.
kevään huulikiillotKorallia huuliin

Sitten pyyhkäisin nudet pois huulilta ja levitin korallinpunaisen huulipunan sekä sen päälle myös kevyesti samaa sävyä olevan kiillon. Molemmista huulituotteista luvataan, että ne ovat pitkäkestoisia, joten hengailin, tein töitä, join ja söin ennen näitä kuvia. Halusin testata miten hyvin sävyt pysyvät ja kuten kuvista näkee niin tosi hyvin. Ainoastaan huulten rajat eivät ole niin skarpit kun levittäessä, se johtuu ehkä siitä kun laitoin kiiltoa hiukan liikaa, joten se on lähtenyt vähän liikkumaan.

raikkaat huuletPysyvyys on siis lupauksen mukainen ja tosiaan mun kuiville huulille sopivan pehmeä eikä liian kuiva puna. Kiilto nostaa sävyn vielä lisää esiin ja tuo runsautta huuliin. Sävystä tykkään tosi paljon se pompsautti silmien sinisyyden vielä enemmän esiin kun nudehuulet. 🙂

Korallipuna sävyssä Coral Ecstasy ja Lip Glazz-huulikiilto sävyssä Jamboree.
koralli huulipunaSäänkestävyys

Tein tosiaan ihonkin meikin pitkästä aikaa Joe Blascon ihomeikeillä. Eli niillä tutuilla vahamaisilla pohjilla, jotka ovat superriittoisia, vedenkestäviä ja tosi peittäviä. En tajua miksen ole käyttänyt näitä varmaankaan muutamaan vuoteen. Noh nyt käytin ja nehän sopivat täydellisesti talveen tai vaihtuvaan kevääseen, koska ovat ihan oikeasti säänkestäviä ja pysyvät kasvoilla kauniina koko päivän.

Itselläni on tosi kuiva iho, joten sekoitin ja pehmensin meikkipohjaa hiukan kasvojen kosteusvoiteen kanssa, joten sain siitä hiukan ohuemman kätevämmän levittää kasvoille. Kosteusvoide seassa toimii tosi hyvin kuivaihoisella. 🙂

helppo häivytysMeikkipohjissa mulla oli käytössä sävyt Olive Beige 2 ja Olive Beige 3. Lopuksi kiinnitys Joe Blascon Hollywood-irtopuuterilla ja poskille Dry Blush-poskipuna sävyssä Flamingo, joka on pehmeän persikkainen sävy. Ja hiukan valoa sekä korostusta voidemaisella Highlight-valovärillä (tätä laitoin myös hiukan silmien alle valokynän tavoin) ja päälle vielä korostuspuuteria sävyssä Orange Touch. 

raikkaat sumusilmätNäin takuulla säänkestävä ja osittain ihan vedenkin kestävä meikki on valmis. 🙂 Ja mun mielestä raikkaat sumusilmät toimivat tosi hyvin kevättä kohti sekä erilaisten huulimeikkien kaverina.

Mitä tykkäsitte meikistä? Entä huulista, kumpi sävy on enemmän mieleen?

SEURAA BLOGIT.FI + BLOGLOVIN´INSTAGRAM !

SNAPCHAT: idajokikunnas

Kommentit (12)
 1. Korallin sävy on parempi, koska silmissä ei ole niin tumma meikki. Huultesi kaunis muoto tulee paremmin esille tummemman huulipunan kanssa. Kaunis meikki!
  Eipä olisi tullut mieleen, sekoittaa kiinteää meikkivoidetta kosteusvoiteen kanssa!

  1. idajokikunnas
   21.2.2018, 10:39

   Kiitos Delle! 🙂 Totta kyllä kuvissa varsinkin ehkä koralli toimii paremmin. Livenä itse ehkä lämpesin enemmän nudelle ja ehkä siksikin kun oon arka arjessa vahvojen huulien kanssa. 😀 Pitäisi vaan enemmän käyttää värejä ja ehkä nyt kevään tullen tulee säännölliseen käyttöön.

 2. Pysyykö luomiväri myös ns.rasvoittuvilla luomilla, ilman että karkaa luomivakoon?

  1. idajokikunnas
   21.2.2018, 11:28

   Pysyy hyvin. Se ei ole ihan ns. perinteinen voideluomiväri vaan on hiukan kiinteämpi ja kun sen levittää iholle muuttuu melkeimpä puuteriseksi. Ja sen myötä antaa siis tosi hyvän mattaisuuden sekä häivytyksen ja pysyy tosiaan myös luomella uraantumatta. Kannattaa ottaa testiin! Plussaa tietty myös siitä, että voi käyttää kulmissa ja rajauksenakin. 🙂 (haha, tästä ehkä huomaa kuinka tykästyin noihin luomiväreihin :D)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *