Solmuillen kesään

Helpoin kesäkampaus syntyy muutamissa minuuteissa ja onnistuu jokaiselta!

Tein pari vuotta sitten hiustutoriaalin helppoon kesäkampaukseen ja ajattelin päivittää sen myös tähän kesään, koska tämä on ehkä yksi helpoimmista kampauksista tehdä pitkille ja puolipitkille hiuksille! 🙂

Koko kampaus syntyy solmuista ja tähän ei tarvitse kuin muutaman pinnin ja yhden hiuslenkin.

aloita edestä kiedo solmulle kiristä solmu

Aloita ottamalla hiuksista kaksi osiota, kiedo ne toisiinsa tekemällä solmu. Kiristä solmu ja työnnä pinni solmusta läpi, jotta solmu pysyy paikoillaan.

DSC_0017

Kerää sivulta kaksi uutta osiota, yhdistä ne solmusta tuleviin osioihin ja tee uusi solmu. Jatka samoin tavoin keräämällä aina uudet osiot hiuksia ja solmimalla ne aivan latvaan asti. Lopuksi kiinnitä latva hiuslenkillä.

DSC_0019 DSC_0028 DSC_0048

Kampauksen ilme muuttuu sen mukaan kuinka paksuista osioista teet solmuja, mitä enemmän solmuja eli pienempiä hiusosioita, sitä yksityiskohtaisempi kampaus!

DSC_0061 DSC_0064 DSC_0071 DSC_0083

Kun latva on kiinnitetty, pehmennä solmuja sormin ja muokkaile haluamasi mukaan. Tämän jälkeen taita latva kampauksen alle piiloon ja kiinnitä pinnillä. Lopuksi voit lisätä vielä muutaman pinnin, jotta kampaus kestää varmasti koko päivän.

DSC_0086 DSC_0087

Siinä se, superhelppo kesäinen kampaus valmis ja vähän erilainen vaihtoehto tutumpiin lettikampauksiin. Solmut muutoinkin onnistuu helpommin kuin letit, jos siis ei ole näppärä letittelijä niin taitava solmuilija on varmasti! 🙂

Plussaa on myös se, että kun pitää kampausta vielä yön yli ja avaa kutrit seuraavana aamuna, kampauksesta saa täydelliset isot kesälaineet! Hiukan suolasuihketta lisäksi antamaan rakennetta ja boheemit laineet (sekä muhkeat) ovat tehty ilman lämpökäsittelyä! Tykkään!!

Ihania solmuiluja! 🙂

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *