Säänkestävä meikki

strobing

Nyt saa antaa ihon kuultaa oikein kunnolla. <3 Pidempään jo on ollut enemmän pinnalla strobing kuin contouring ja se on ehkä yksi mun lempitrendeistä tällä hetkellä, koska se sopii täydellisesti syksyn säille!

Strobing korostus tarkoittaa kasvojen muotoilemista pelkästään korostustuotteilla. Eli varjostuksia ei luoda enää meikillä vaan keskitytään korostamiseen, jolloin toisaalta luontaiset varjot luo omat kasvot. Strobing meikin tavoitteena on todella luonnollinen meikki tai melkeimpä meikittömän näköinen iho. Kauniisti kuultavan ihon osaa sitäpaitsi jokainen loihtia itselleen nopeasti kun taas contouring saattaa tuntua monesta haastavalta.

säänkestävä meikki

Se miksi olen juuri nyt tästä erityisen liekeissä on se, että tällä hetkellä strobing on niin isona trendinä kaikkialla, että myös valo- ja korostustuotteita löytyy varmasti melkein jokaiselta merkiltä! 🙂 Ja niitä on monenlaisia, puuterisia, voidemaisia, vahamaisia. Tuotteita joissa on vahvemmin helmiäistä ja tuotteita jotka tuovat hillitymmin kuultoa sekä valoa kasvoille.

Toinen seikka on se, että tämä on täydellinen meikki syksyyn!! Sateet alkavat kolkutella pian ja sateella kestävä meikki syntyy nimenomaan tästä lookista. Voidemaisilla valotuotteilla saa upeasti kuultavan ihon, joka kestää sateessa eikä valu pitkin naamaa. Puuterit voi skipata kokonaan, jolloin myöskään sateesta ei synny viivoja puuterisille kasvoille. Lämpötilat vaihtelevat myös tähän aikaan vuodesta reilusti, joten myös siihen kevyt valovoimainen meikki sopii tosi hyvin kun se ei ”sula” tai uraudu kasvoilla. 😉

Kirjoitin Pirkka-lehteen kauneuspalstan, jossa vinkkaan miten saa säänkestävän meikin. Tämä strobing on yksi osa sitä, lehdestä löydät muutkin vinkit sadesään meikkiin.

Kevyesti ja kuultavasti siis syksyn sateilla ja tietenkin paremmillakin säillä! 😉

Kuvat: Viivi Huuska ©Pirkka / Malli: Steffi / Meikki, hiukset ja tyyli: Ida Jokikunnas / AD: Anne Ala-Jokimäki

SEURAA BLOGIT.FI + BLOGLOVIN´INSTAGRAM !

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *