Ripsihaasteen tulokset

Haastoin toukokuun lopulla kaikki pidentämään ja tuuhentamaan ripsiään luonnollisesti risiiniöljyllä. Haasteen ja ohjeet upeisiin luomuripsiin löydät tästä! Nyt on yli kuukausi itselläni haastetta takana ja tässä tulokset!

Sanoin haasteen alkaessa, että risiiniöljyn kanssa tulee olla säännöllinen jos mielii näyttävämpiä tuloksia nopeasti. No niin, pakko on tunnustaa heti etten itse ole ollut kovinkaan säännöllinen öljyn kanssa haasteen aikana. Siihen on kuitenkin hyvä syy! Heh.. Kesän ajan ovat allergiat vaivanneet sen verran, että hieron öisin silmiäni (mikä ei ole hyvä juttu) aika ronskein ottein. Siitä syystä en ole viitsinyt joka yö levittää öljyä ripsiin ettei se joudu silmiin.

Tästä huolimatta olen saanut tuloksia aikaan. Mistä olen kyllä yllättynyt kun sen verran epäsäännöllisesti olen tätä luonnonseerumia levitellyt. Innostuin tuloksista jälleen sen verran, että kunhan kesäallergiat jälleen helpottavat aion käyttää tehokkaasti öljyä, niin saa kunnon räpsyttimet talveksi.

Pidemmittä puheitta tässä on tulokset!

Tältä ripset näyttivät haasteen alussa:

ripset ennen

Ja tältä ne näyttävät nyt:

ripset jälkeen

Vaikea oli löytää ihan samanlaista valoa, joten tarkkuuskin kärsi kun olen malttamaton kuvaaja. 😉

Mielestäni kuitenkin kuvista huomaa eron. Varsinkin itse huomaan ison muutoksen, kuva kuitenkin syö jonkin verran upeaa tuuheutta ja ripsien aivan kärjet, jotka ovat tyveä vaaleammat. Tuuheuttakin on koko ajan tulossa lisää kun ripsien tyvessä tuntuu melkein ns. sänki joka kasvaa uutta karvaa vauhdilla. 🙂

Kuten aiemmin kerroin risiiniöljyä käyttäessä ensin ripset alkavat tuuhentua ja vahvistua ja vasta sitten ne myös jaksavat kasvaa pidemmiksi. Pituutta on tullut jonkin verran lisää, mutta lähinnä nyt alkuun on tosiaan tuuheutta ja vahvuutta tullut roimasti. Ihan kuin olisi jonkun muun ripset päässä! Alaripsetkin ovat tuuhentuneet valtavasti aiemmasta. Nyt räpsyttimeni näyttävät siltä kuin niissä olisi ripsiväriä! 😀 Todellisen eron huomaa myös siinä kun laittaa samaa ripsiväriä kuin aiemmin, lopputulos on melkein tekoripsimäinen, joten jatkossa vähempikin ripsari riittää. 🙂

Ihan huippua! Tästä syystä olen nyt innostunut täysin säännölliseen käyttöön, koska voi vain kuvitella kuinka isot muutokset sitten saa aikaan. Vielä enemmän kuin aiemmin suosittelen vahvasti risiiniöljyä kaikille!

Miten teidän ripsihaasteet ovat sujuneet ja onko tullut tuloksia?

Kommentit (47)
 1. surinasissi
  18.7.2015, 16:26

  Otin haasteen vastaan ja olen käyttänyt risiiniöljyä nyt kohta kuukauden ajan säännöllisesti ja tulos alkaa näkyä. Ripsiin on tullut vahvuutta ja pituutta, alaripsiin on tullut vastaavasti tuuheutta. Kiitos haasteesta! Öljy todellakin yllätti!

  1. idajokikunnas
   19.7.2015, 12:00

   Mahtavaa kuulla, että oot ollu tyytyväinen!! 🙂

  2. Anne Karjalainen
   29.6.2016, 22:18

   Olen käyttänyt n. reilu 2vkoa ja tuloksia ON TODELLAKIN tullut! Kulmakarvojen “kaljuuntuneet” aukot ovat kasvaneet umpeen ja ripsetkin vaikuttavat pidemmiltä ainakin ripsivärin kanssa! Mutta nyt pakko laittaa näin siitepölyallergia-aikaan jäähylle ko. tuote, silmät punoittavat ja vetistää. Heti syksyllä uusi kuuri! Suosittelen; toimii!

 2. Mulla ei oo kyllä tullu ripsiin mitään lisää, vaikka oon tätä jo 2 viikkoa käyttäny. Epäilen tosiaan, et tää on pelkkä huijaus, mut en voi vielä varmaks sanoo, ku oon vasta vähän aikaa käyttäny. Kokeilin myös vähän hamppuöljyä seassa, nyt on alkanu kulmakarvat harventuu ja ripset ei oo niin tuuhet ku viikko sit. Mitä mä teen, ku kaikki kuitenki kadulla tuijottaa mua?

  1. idajokikunnas
   19.7.2015, 12:07

   Moikka Jenni,
   joo siinä tosiaan kestää hetki ennenkuin tulokset alkavat näkyä. Silloin haastetta antaessa sanoin, että kuukausi on tosi lyhyt aika isoille muutoksille. Alkuun menee tosiaan muutama viikko kun öljy tekee tehtäviään ja sitten tuloksia alkaa näkyä.

   Mullakin meni n.3vko ja sitten alkoi uutta ripseä kasvamaan. Huijausta ei siis ole, mutta näissä luomujutuissa tulee aina olla maltillisempi ja kun ne alkaa tehoamaan ne todella tehoaa. 🙂

   Ei kannata mun mielestä sekoittaa muita öljyjä sekaan vaan ihan pelkällä risiiniöljyllä tulee kyllä tuloksia. Jatka siis säännöllisesti vielä, oot just hyvässä vaiheessa, koska kohta alkaa näkyä tulokset! Ja kun tulokset näkyy se innostaa vielä entisestään öljyämään. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *