Ida iholla
Ida iholla

Ripsihaasteen tulokset

Haastoin toukokuun lopulla kaikki pidentämään ja tuuhentamaan ripsiään luonnollisesti risiiniöljyllä. Haasteen ja ohjeet upeisiin luomuripsiin löydät tästä! Nyt on yli kuukausi itselläni haastetta takana ja tässä tulokset!

Sanoin haasteen alkaessa, että risiiniöljyn kanssa tulee olla säännöllinen jos mielii näyttävämpiä tuloksia nopeasti. No niin, pakko on tunnustaa heti etten itse ole ollut kovinkaan säännöllinen öljyn kanssa haasteen aikana. Siihen on kuitenkin hyvä syy! Heh.. Kesän ajan ovat allergiat vaivanneet sen verran, että hieron öisin silmiäni (mikä ei ole hyvä juttu) aika ronskein ottein. Siitä syystä en ole viitsinyt joka yö levittää öljyä ripsiin ettei se joudu silmiin.

Tästä huolimatta olen saanut tuloksia aikaan. Mistä olen kyllä yllättynyt kun sen verran epäsäännöllisesti olen tätä luonnonseerumia levitellyt. Innostuin tuloksista jälleen sen verran, että kunhan kesäallergiat jälleen helpottavat aion käyttää tehokkaasti öljyä, niin saa kunnon räpsyttimet talveksi.

Pidemmittä puheitta tässä on tulokset!

Tältä ripset näyttivät haasteen alussa:

ripset ennen

Ja tältä ne näyttävät nyt:

ripset jälkeen

Vaikea oli löytää ihan samanlaista valoa, joten tarkkuuskin kärsi kun olen malttamaton kuvaaja. 😉

Mielestäni kuitenkin kuvista huomaa eron. Varsinkin itse huomaan ison muutoksen, kuva kuitenkin syö jonkin verran upeaa tuuheutta ja ripsien aivan kärjet, jotka ovat tyveä vaaleammat. Tuuheuttakin on koko ajan tulossa lisää kun ripsien tyvessä tuntuu melkein ns. sänki joka kasvaa uutta karvaa vauhdilla. 🙂

Kuten aiemmin kerroin risiiniöljyä käyttäessä ensin ripset alkavat tuuhentua ja vahvistua ja vasta sitten ne myös jaksavat kasvaa pidemmiksi. Pituutta on tullut jonkin verran lisää, mutta lähinnä nyt alkuun on tosiaan tuuheutta ja vahvuutta tullut roimasti. Ihan kuin olisi jonkun muun ripset päässä! Alaripsetkin ovat tuuhentuneet valtavasti aiemmasta. Nyt räpsyttimeni näyttävät siltä kuin niissä olisi ripsiväriä! 😀 Todellisen eron huomaa myös siinä kun laittaa samaa ripsiväriä kuin aiemmin, lopputulos on melkein tekoripsimäinen, joten jatkossa vähempikin ripsari riittää. 🙂

Ihan huippua! Tästä syystä olen nyt innostunut täysin säännölliseen käyttöön, koska voi vain kuvitella kuinka isot muutokset sitten saa aikaan. Vielä enemmän kuin aiemmin suosittelen vahvasti risiiniöljyä kaikille!

Miten teidän ripsihaasteet ovat sujuneet ja onko tullut tuloksia?

Kommentit (46)

 1. Marissa

  Hei! Haluisin aloittaa tän ripsi jutun myös, mutta mul oli kysymys: Millon sä laitat sitä ja monta kertaa, tai laitatko päivittäin?

 2. Aulikki Juurinen

  Hei,
  Sopiiko luonnonmukainen risiiniöljy myös jos on atooppiset ja kuiva silmänympärystäiho?
  Miten aamulla poistetaan risiiniöljy ripsistä ilman että jää öljyä luomiin mahdollisesti ärsyttämään

  Kiitos etukäteen

  Ystävällisesti ,
  Aulikki

 3. Juuli

  Anteeksi, en jaksanut käydä kaikkia kommentteja läpi. Ostin apteekista vihdoin risiiniöljyä. Minulle sanottiin, että sitä pitäisi säilyttää viileässä. Onko tämä tarpeellista jos sitä käyttää ripsiin, eikä siihen tyhjennys tarkoitukseen? 😀

 4. **

  minä käytän noin kerran viikossa ripsaria,niin kuinka usein öljyä kannattaisi käyttää

  • idajokikunnas

   Itse käytän hiukan kuuri luontoisesti nykyisin eli usein monta päivää putkeen muutaman viikon. Mutta kyllä esimerkiksi muutama kerta viikossa tekee jo muutosta. Lisää kasvua ja ylläpitää ripsien kuntoa.

 5. Juuli

  Kysyn nyt uudestaan kun en aiemmin ole vastausta saanut. Säilytätkö öljyä kylmässä vai et? Minulle on selvästi säännölliseen käyttöön esteenä se, ettei öljy ole tuosta nuin saatavilla kun se minulla on edelleen jääkaapissa. Yritin löytää asiasta tietoa mutta eipä juuri löydy onko ripsien hoitoon kylmässä säilytys välttämätöntä.

  • idajokikunnas

   Moikka Juuli,

   kyllä mä säilytän ihan kylppärin kaapissa, muutoin ei itselläkään tulisi aina muistettua käyttää sitä. 🙂 Hyvin toimii mulla ainakin vaikkei olekaan jääkaapissa.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *