Pikkujoulukampaus x 5, helpoimmat tyylit juhlaan!

kauniit hiukset

Pikkujoulukampaus voi olla ihan yhtä helppo kun arkikampauskin. Tällä hetkellä trendikkäimmät hiustyylit ja kampaukset eivät ole mitään hillittömiä kampauspiiperryksiä vaan pikemminkin sporttisen luonnollista, joka taipuu myös juhlaankin. Parasta näissä talven hiustrendeissä on se, että ne ovat superhelppoja toteuttaa itselleen ja eivät vie paljoa aikaa. Tässä on mun lempparityylit pikkujoulukampauksiin tälle vuodelle! 🙂

trendikäs keskijakaus

Terveet hiukset

Tämähän ei periaatteessa itsessään ole ns. kampaus, mutta varsinkin tämän talven ja ensi kevään isoimpia hiustrendejä on ”healthy hair” eli terveet hiukset. Hiustyyli, jossa korostetaan kaikin keinoin hiuksien elinvoimaisuutta ja kiiltoa. Lopputuloksena täydellisen kiiltävät sekä erittäin hyväkuntoisen näköiset hiukset.

paras muotoiusuihke

Tämä tyyli toimii upeasti kiiltonsa ansiosta juhlaan ja on loistava pikkujoulukampaus säihkyvyydessään. Helpoiten ja nopeiten tyylin saa suihkuttamalla hiuksiin Biozell Professional Keratiini Lämpö- ja muotoilusuihketta joko ennen hiusten föönausta tai sitten ihan kuiville hiuksille. Sen jälkeen hiukset suoristetaan raudalla. Keratiini antaa ihan uskomattoman kiillon ja tuuhean rakenteen hiuksille. Erillistä kiiltosuihketta ei tämän jälkeen enää tarvita.

Suoraa ja upeasti kiiltävää hiustyyliä voit sitten oman maun mukaan muutella, esim. mulle tässä trendikäs skarppi keskijakaus, mutta myös täysin taakse kammattu tyyli toimii.

loistava kiilto hiuksille

Keratiini tekee hiuksista huomattavasti paksumman ja terveämmän tuntuiset sekä näköiset, joten mitään tupeerausta tms. ei tarvitse tehdä. Viimeistelin itse vaan pikkuhiukset jakauksen kohdalta hiuskiinteellä.

muotoilutuotteet pikkujouluihin

Korkea ponnari

Sliipattu ja tiukka ponnari on myös tosi trendikäs ja jos ei ole ns. tarpeeksi pituutta ponnarin jälkeen voi hiukset kiepaista sykerölle, jolloin korkea nuttura toteutuu yhtä helposti ja molemmat ovat yhtä in! Tyylikkäämmän ponnarista tekee se kun itse hiuslenkki kiedotaan piiloon hiussuortuvalla.

ponnarikampaus

Harjaa hiukset siis korkealle päälaelle (helpoiten saa kun pitää päätä alhaalla). Sido hiuslenkillä tiukasti. Nappaa ponnarista tulevista hiuksista pieni osio ja kierrä se hiuslenkin ympärille kunnes latvaa on vain pieni pätkä jäljellä. Kiinnitä latva ponnarin alle pinnillä kiinni. Pikkujoulukampaus viimeistellään Biozell Professional Super Strong Hiuskiinteellä, jolloin kaikki harottavat pikkuhiukset saadaan skarpisti kuriin. Kuten tuossa yllä olevassa kuvassa näkyy, että tässä tyylissä ne korostuvat entisestään. Hiuslakkaa vaan ja tiheällä harjalla tai jopa hammasharjalla sitten siloittelee ne piiloon lakan kanssa. 🙂

biozell hiuslakka

korkea ponnari

Simppeli lettikampaus

 

Yhtä helppo kun ponnari/nuttukampaus on simppeli ja tyylikäs lettikampaus. Yksinkertainen letti on juhlaan sopivan kun sen tekee napakaksi ja yhdistää sen tarkkaan sivujakaukseen.

trendikäs sivujakaus

Tee piikkikammalla tarkka sivujakaus ja harjaa hiukset sileäksi. Kiinnitä kaikki hiukset niskaan ponnarille. Ponnarista tulevat hiukset letitä aivan hiusten latvaan saakka. Yritä pitää letti tiukkana, jotta se pysyy mahdollisimman siistinä. Kiinnitä sitten hiuslenkillä latvasta ja sen jälkeen vasta voit halutessa pehmentää lettiä muhkeamman näköiseksi. Toisaalta tosi siloiteltu letti on tällä hetkellä trendikkäämpi. 😉

pikkuhiukset piiloon

Suihkuta hiuslakkaa jakauksen törröttäviin pikkuhiuksiin ja siloittele ne. Lisäksi Super Strong Hiuskiinnettä kannattaa suihkutella koko kampaukselle itse lettiä myöden. Näin saa siitä varmasti siloitetun, kiiltävän sekä kestävän. 🙂

juhlava lettikampaus

 

Pikkujoulukampaus <3 Biozell Professional

Teen tämän postauksen yhteistyössä Biozellin kanssa, joten kaikki kampauksissa käytetyt tuotteet ovat heidän Professional-muotoilutuotteitaan. Itse tykkään Biozellista monesta syystä, tietty tuotteet ovat loistavia ja suomalaisia, mutta myös se, että niitä saa oikeasti helposti monesta paikkaa ja ei tarvii lähteä metsästään vaan tietyistä paikoista. Ihan marketeista siis löytyy ja hinnat ovat edullisia, eli pikkujoulukampauksen takia ei tarvii tyhjentää lompakkoaan.

biozell tuotteet

Solmukampaus

Helppo ja näyttävä solmukampaus on myös trendikäs vaihtoehto pikkujoulukampaukseksi. Se on  tosi helppo tehdä ja sitä voi mukauttaa täysin sen mukaan minkä mittaiset hiukset on tai miten itse tykkää sen viimeistellä.

Itse tein tällä kertaa mahdollisimman helpon ja tyylikkään version. Ensin hiuksiin hiukan Biozell Professional Rakenne- ja Volyymisuihketta antamaan vähän volyymia, mutta ennenkaikkea tarvittavaa rakennetta, jolla saa kutreille kitkaa solmuja varten.

hiustutoriaali

 

Kaikki korvien yläpuolella olevat hiukset jaettuna kahteen osaan ja solmitaan yhteen. Sen jälkeen ekaan solmuun voi halutessaan painaa pinnin sekaan, jotta se pysyy varmasti paikoillaan. Otetaan sitten sivuilta uudet osiot, yhdistetään ensimmäisesti solmusta tulevien hiusten kanssa ja tehdään uusi solmu. (Kuten ylemmästä kuvasta näkee.

pikkujoulukampaus tutoriaali

Sitten loput niskahiukset otin niin, että solmuista tulevat latvat jäivät niiden väliin ja niskahiuksilla ns. solmin ne kiinni. Ja kun niskahiuksista on tehty solmu, vein sen latvat muiden hiusten alle ja kiinnitin ponnarilla. Ponnari jää piiloon, mutta pitää solmukampauksen hyvin paikoillaan. 🙂

helppo juhlakampaus

Jos tuntui, ettei solmut ihan auenneet tässä ohjeessa, hehe.. 😉 Niin olen aiemmin tehnyt solmukampauksesta yksityiskohtaisemman tutoriaalin, pääset tsekkaamaan sen tästä!

solmukampaus

Näin on tyylikkäät solmut tehty ja loistava pikkujoulukampaus tämäkin! 🙂 Kampauksen voi viimeistellä pelkästään hiuskiinteellä tai halutessaan lisää volyymiä ja rakennetta latvaan Biozell Professional Rakenne- ja Volyymisuihkeella.

pikkujoulukampaus

Tuuheat lettilaineet

Ja viimeisenä pikkujoulukampaus-ideana olisi tuuheat lettilaineet, jotta löytyy myös volyymin ystäville mieleistä. Tein siis viime kesänä jo näistä hiustutoriaalin blogiin kun ne alkoivat nousta kampaustrendeissä isoksi ja ihme kyllä trendi on vaan jatkunut ja jopa entisestään kasvanut! Johtuneeko siitä, että taitaa olla Kim Kardashianin lempparikampaus..

lettilaineet

Eli jos haluat tsekata miten saat ihanat ja supertrendikkäät lettilaineet helposti niin käy katsastamassa tarkemmat ohjeet täältä!

pikkujoulutrendit

Pääpiirteittäin trendilaineet saat suihkuttamalla kosteisiin hiuksiin tai ihan kuiviin hiuksiin Biozell Professional Tuuheuttavaa Suolasuihketta. Sen jälkeen antaa hiusten kuivua hiukan (jos olet suihkuttanut kosteisiin pestyihin hiuksiin) ja kun hiukset ovat enää hiukan kosteat, harjaa ne läpi ja tee perinteisiä lettejä hiuksiin niin monta kun haluat.

Mitä paksumpi letti sitä isompi laine, joten sen mukaan voit säätää millaista lainetta haluut. Letitys aivan hiusten latvoihin saakka ja anna olla vaikka yön yli. Sen jälkeen letit avataan ja harotaan sormin hiukset läpi. Voit vielä lisää volyymiä ja rakennetta Biozellin Tuuheuttavalla suolasuihkeella ja/tai Biozell Professional Rakenne- ja Volyymisuihkeella.

tuuheutta hiuksille

Pikkujoulukampaus x 5

Tässä oli siis mun helpot top 5-ideaa, joilla syntyy kaunis pikkujoulukampaus varmasti! 🙂 Kaikki nämä on toteutettavissa parhaiten puoli pitkille-pitkille hiuksille, mutta lyhyemmillekin kutreille passaa esimerkiksi nuo terveet hiukset-tyyli sekä solmukampaus. <3

Mikä tyyleistä oli sun suosikki, löytykö just sopiva pikkujoulukampaus sulle?

Kaikki Biozell Professional-tuotteet löytyvät kätevästi marketeista ja jos haluat tarkemmin vielä tutustua eri tuotteisiin käy tarkastelemassa niitä biozell.fi-osoitteesta! 🙂

SEURAA BLOGIT.FI + BLOGLOVIN´INSTAGRAM + FACEBOOK !

SNAPCHAT: idajokikunnas

 

kauneus hiusmallit hiukset kampaukset
Kommentit (6)
 1. Tuula Haikonen
  12.11.2018, 17:21

  Ihana Ida, tykkään vinkeistä vaikka itselläni on lyhyet hiukset.
  Pistän hyvän kiertämään 🙂

  1. idajokikunnas
   12.11.2018, 20:01

   Kiitos Tuula! <3

 2. Moi! Hyvä postaus ja hienoja kampauksia. Alussa jäi kuitenkin häiritsemään ilmaisu ”terveät hiukset” – ehkä kuitenkin ’terveet hiukset’? 🙂

  1. idajokikunnas
   12.11.2018, 20:01

   Haha, ihan oikeassa oot! 😀 Tekstin lopussa olin saanut näköjään vasta järjen takaisin!! 😀 😀 Kiitos kun huomasit. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *