Täydellinen meikkivoide on löytynyt!

täydellinen meikkivoide

Nyt se on viimein löytynyt!! Se just täydellinen meikkivoide! <3 Mulla on kaikki nämä vuodet ollut käynnissä täydellisen meikkivoiteen metsästys ja tosi hyviä sekä lähes täydellisiä on tullut vastaan paljon. Monesti oon jo ehtinyt miettiä, että nyt joku tietty on ollut se parhain mitä on tullut vastaan. Silti sitä aina etsii vielä parempaa. Nyt kuitenkin löysin aivan täydellisen meikkivoiteen juuri mun iholle ja en vois olla enempää innoissani tästä! 🙂

diego dalla palma

Meikkivoide

Tämä kyseinen meikkivoide on Diego Dalla Palman uusi Geisha Lift Foundation -meikkivoide. Joka on siis kevyesti liftaava ja luo iholle juuri sitä trendikästä geishamaista täydellisyyttä. Tällä saa myös tehtyä sen ”glass skin” eli lasi-iho efektin halutessaan. 🙂 Koostumus on ainakin mun iholle täydellinen. Mun iho vaatii siis peittoa reilusti, on tosi kuiva, läikikäs ja epätasainen pinta. Nämä kaikki mm. ovat aiheuttaneet aina päänvaivaa meikkivoiteen suhteen. Kun sitä kuitenkin haluisi kevyen ja raikkaan meikkivoiteen, joka kuitenkin häivyttäisi kaikki nuo ongelmat luonnollisesti ja niin, että voide asettuisikin kasvoille vielä kauniisti.

Ne joilla on erilaisia ongelmia ihossa tietävät varmasti tämän fiiliksen kuinka hankalaa on löytää hyvää meikkivoidetta omalle iholleen. Jos se on muutoin tosi hyvä, niin yleensä kuitenkin jotkut asiat eivät vaan natsaa. Yleisin mun kohdalla on kestävyys sekä asettuminen iholle.

Geisha-meikkivoide kuitenkin asettuu iholle kun unelma ja kestää ihan sairaan hyvin koko pitkän päivän. Varsinkin kun itse en jaksa/halua korjailla ihon meikkiä päivän aikana, joten kun meikkivoide oikeasti pysyy aloillaan sekä yhtä tasaisena koko päivän se on sillon mun tuote.

paras meikkivoide

Täydellinen meikkivoiteen sävy

Kun löydän jonkun hyvän meikkivoiteen, hankin siitä aina 2 sävyä. Toinen sävy on sellainen, joka sopii iholleni silloin kun oon ihan vaaleimmillaan (keskitalvella) tai jopa asteen vaaleampi. Toinen puolestaan sävy joka vastaa ihoani silloin kun oon tummimmillani (loppukesästä).

Sitten sekoitan näitä kahta aina keskenään, jotta saa iholle aina juuri oikean sävyn. Mun ihoni sävy vaihtelee niin paljon vuoden aikana, etten nää järkevänä hankkia useita purkkeja meikkivoiteita jokaiseen sävynvaihteluun. Näin saa just siitä lempparivoiteesta aina takuulla sopivan sävyn. 🙂

Tästä Diego Dalla Palman meikkivoiteesta mulla on sävyt 222 ja tummempi 226.

täydellinen meikkipohja

Meikkivoiteen peittävyys

Tässä meikkivoiteessa on tosi hyvä peittokyky, mutta kuitenkin kevyt koostumus ja sillä saa tosi heleänkin sekä raikkaan ihon. Kerrostamalla siitä saa ihan ”full coverage”-meikin. Ihan ylimmässä kuvassa mulla on sitä iholla ns. enemmän ja peittävämmin. Tässä yläpuolella olevassa kuvassa puolestaan tosi kevyesti levitettynä sekä tässä se on ollut iholla jo koko päivän noin 12 tuntia!! Jep, ja superhyvin on pysynyt. Hiukan vaan uraantunut silmäkulmista kun jouduin kuvauksissa siristelemään koko päivän aurinkoa vasten.

Molemmissa kuvissa on mun ns. arkimeikit/työmeikit. Alemmassa kuvassa on lähes meikitön meikki, eli tosi luonnollinen kuin meikkiä ei juurikaan olisi. Se on oikeastaan varsinkin kevään ja kesän arkimeikki mulla. Siihen on vaan ollut tosi vaikeeta löytää hyvää meikkivoidetta, nyt vihdoin ja viimein se timantti on löytynyt!! <3

HUOM! Mulla ei muuten ole kummassakaan kuvassa erikseen käytetty peitevoiteita, ainoastaan meikkivoidetta ihon sävyn ja virheiden korjailuun. Eli sillä oon saanut kaikki ihonvirheetkin kauniisti tasoiteltua ja silmien alla käytin ainoastaan meikkivoiteen lisäksi valo-/korostuspuuteria häivyttämään silmäpusseja ja varjoja.

meikkivoide

Täydellinen meikkivoide

Omalle iholle juuri se täydellinen meikkivoide ei kuitenkaan ole se mikä jollekin toiselle saattaa olla täydellinen. Se kannattaa muistaa. Jokaisella on uniikki iho, joten on selvää, että se mikä toimii mulla ei välttämättä toimi toisella. Kannattaa siis ehdottamasti testata meikkivoidetta aina ennen ostoa. Meikkivoiteista voi ihan reilusti pyytää näytteitä eri kaupoista ja testaa arjessa ennen ostopäätöstä, näin ainakin varmistuu meikkivoiteen soveltuvuudesta omalle iholle.

Tämä Geisha-meikkivoide on kuitenkin ominaisuuksiltaan sellainen, että sopii tosi monille varmasti nuoresta vanhempaan. Liftaava ominaisuus tekee siitä myös ikääntyvälle iholle loistavan meikkivoiteen. Itelläni loppui nyt ainakin hetkeksi se ainainen meikkivoiteen metsästys.. 😉 Kerrankin meikkivoide mun iholle joka sopii kevyeen ja juhlavampaankin meikkiin, eli ei tarvii säätää useiden eri voiteiden kanssa, ihanaa! <3

geisha iho

Lämpimästi suosittelen tätä uutta ihanuutta testaukseen ja kertokaa ihmeessä mitä tykkäätte testattuanne! Mikä muutoin on sulle tärkeintä meikkivoiteessa? Ja entä oma suosikkisi?

Vinkit meikkivoiteen levitykseen ja muutoinkin täydellisen meikin saloihin löytyy edellisen postauksen videotutoriaalista, kannattaa tsekkailla se jos haluaa toimivia vinkkejä meikkaukseen! 🙂

*Tuotteet saatu Diego Dalla Palmalta.

Ihanaa viikonloppua kaikille! <3

SEURAA BLOGIT.FI + BLOGLOVIN´INSTAGRAM + FACEBOOK !

SNAPCHAT: idajokikunnas

 

 

 

kauneus meikki meikkivoide ihonhoito
Kommentit (16)
 1. Moi!
  Minä tässä tuumailinkin käydä blogiasi läpi sillä ajatuksella että mitäköhän meikkivoidetta Ida käyttää ja suosittelee 🙂 Tämä kirjoitus tulikin sitten hyvään saumaan. Etsin sellaista pysyvää ja monia ongelmakohtia peittävää mutta kuitenkin luonnollisen lopputuloksen jättävää. Liikaa vaatimuksia… Tähän mennessä en ole löytänyt. …Olisiko tämä Geisha sitten se ihme?

  1. idajokikunnas
   8.6.2018, 21:48

   Ihanaa kun tuli just sopivasti ja ehdottomasti suosittelen tätä meikkivoidetta! 🙂

 2. Kerroit käyttäneesi silmien alle valo-/korostuspuuteria. Mikä tuote oli kyseessä?
  Tätä sarjaa ei ihan joka kaupasta saa. http://www.diegodallapalma.fi/jalleenmyyjat/
  Pitäisikö meikkivoiteiden miksailuun käyttää aina saman sarjan eri sävyjä? Itse sekoittelen eri merkkejä, enkä edes omista samasta meikkivoiteesta eri sävyjä. Tykkään niin vaihdella ja testailla! Juu nou!!
  Uusin ihasttukseni on https://eleven.fi/lancome-skin-feels-good-foundation?nosto=frontpage-tab_for-you Ihanan ohut ja helposti levittyvä. Nassu näyttää paremmalta kun pesen tämän illalla pois.

  1. idajokikunnas
   8.6.2018, 21:52

   Mulla on itseasiassa myös saman sarjan kasvojenmuotoilupaletti, josta käytän korostuspuutereita tähän fiksailuun. Täytyy siitä tehdä jossain kohtaa myös postausta kun edellisenkin videon jälkeen moni kyseli samaa. 🙂
   Ihan hyvin voi sekoitella eri merkkejä keskenään, toki öljy/rasvapohjaiset eivät aina miksaannu niin hyvin vesipohjaisten kanssa. Testailemalla rohkeesti vaan löytyy omat hyvät mixit.
   Ite tykkään Diegon meikeistä itseasiassa myös just siksi ettei ne ookaan ihan joka marketissa saatavilla vaan ovat ns. harvinaisempia herkkuja. Luksustuotteita, jotka oikeesti lunastaa käytössä hypetyksen. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *