Suomen paras kauneushoitola ja parhaat kauneushoidot!

Suomen yksinkertaisesti paras kauneushoitola ja kauneushoito? Erilaiset kasvohoidot tai esimerkiksi ihon laseroinnit?

Ihonhoito tuntuu koko ajan vain nousevan ja nousevan kun puhutaan kauneustrendeistä. Eli kaikista trendikkäintä on koko kauneuden suhteen tänä päivänä juuri se kaiken perusta eli ihonhoito. Ja sehän on mahtavaa! 🙂 Se ajaa eri meikkitrendien ohi helposti ja useimmiten kun kysyy joltain mikä on/olisi parhain ominaisuus ulkonäössä, se on lähes poikkeuksetta hyvä iho.

Kaikille meistä sitä ei ole kuitenkaan lähtökohtaisesti siunattu, joten siihen tarvitaan apuja tukemaan ihon hyvinvointia ja jopa parantamaan tiettyjä ihosairauksia. Monia ihosairauksia ei voida parantaa, joten silloin tarvitaan apuja lähinnä rauhoittamaan iho-oireita ja ennalta ehkäisemään uusien oireiden syntyjä. Useimmilla meistä on jokapäiväisessä arjessa hyvät tuotteet oman ihotyypin mukaan, joilla hoitaa ihoa päivittäin kotona, mutta entäs sitten ne spessummat ihonhoitoon liittyvät menetelmät sekä itse kauneushoitola?

Kuten varmasti mun blogia seuranneet tietävät hyvin ettei mun iho ole lähelläkään täydellisyyttä.. Hoidan sitä kuitenkin kotona äärimmäisen huolella ja tunnollisesti. Se ei kuitenkaan valitettavasti riitä korjaamaan ihan kaikkia iho-ongelmia. Ihoni on tosi herkkä reagoimaan kaikkeen, joten olen ollut tosi arka kaikkien erilaisten kauneushoitojen ja kauneushoitoloiden suhteen.

Oon siis käynyt ylipäätään tosi vähän missään kasvohoidoissa tms. Ihan jo siksikin, että niinä kertoina kun olen käynyt ihoni on monesti jopa “suuttunut” hoidoista ja sitten on jälleen pari kuukautta jouduttu rauhottelemaan ihoa hoidon jäljiltä.

Kauneushoitola

Haluaisin käydä enemmän ja jopa säännöllisesti kasvohoidossa, tukemaan hyvää kotihoitoa mitä teen päivittäin, mutta kysymys kuuluukin, että missä, mikä kauneushoitola olisi paras?? Olen viettänyt vuosien aikana tuntitolkulla aikaa selaten kaikkien eri kauneushoitoloiden sivuja sekä googletellen ihmisten kokemuksia eri kauneushoitoloista. Ja tuntuu, ettei silti löydä just niitä oikeita vastauksia mistään. Lisäksi keskustelupalstoilla aihe tuntuu lipsahtavan aika nopeasti johonkin muuhun..

Ajattelinkin kääntyä teidän puoleen! Eli olisi ihanaa jos tähän postaukseen kommentoisitte mielestänne ne parhaat kauneushoitolat sekä kasvohoidot mitä olette testanneet??

Paras kauneushoitola? Paras kasvohoito ja mihin ongelmaan?

Meikillä saa iho-ongelmat piiloon ja hyvällä kotihoidolla saa tosi paljon aikaiseksi, mutta mitkä muut hoitomuodot ovat tosi toimivia ihon hyvinvointiin?

Kasvohoidot ja ihon laserointi?

Meitä on tosi paljon, jotka janoaisivat aitoja ja hyväksi havaittuja kokemuksia kauneushoitoloista sekä niistä toimivista kasvohoidoista!

Ja entäpä ne ns. isommat hoidot, kuten laser? Mikä laser-hoito on auttanut ja missä on saanut parasta sekä asiantuntevinta hoitoa?

Oli iholla sitten esim. aknea, rosaceaa, ikääntymisen merkkejä, pigmenttimuutoksia, laajentuneet huokoset tai ruusufinniä, mitä tahansa ongelmaa, niin mistä ja mihin olet saanut parasta apua muualta kuin niistä omista voiteista kotosalla?

Ilmianna tähän siis Suomen paras kauneushoitola ja kauneushoito! 

Kiitän jo valmiiksi ja näistä vastauksista on varmasti iloa monille! <3

 

SEURAA BLOGIT.FI + BLOGLOVIN´INSTAGRAM + FACEBOOK !

SNAPCHAT: idajokikunnas

kauneus ihonhoito ikaantyva-iho akne
Kommentit (19)
 1. Smart Xide Dot laser ja/tai Fractora, toimii! Clinic Estetic Helsinki, Sofia Kazakov 🙂

  1. idajokikunnas
   5.9.2018, 10:49

   Kiitos Taija! 🙂

 2. Sanna Alajoki
  4.9.2018, 15:21

  Voin sydämeni pohjasta suositella holistista kauneushoitoa kasvoille. Ihohoitola Lupaus Helsingissä. Omaan erittäin haastavan atooppisen, äärimmäisen herkän ihon joka reagoi ihan kaikkeen. Olin myyty kun kävin ja uusi aika jo odottamassa❤️

  1. idajokikunnas
   5.9.2018, 10:50

   Oo, kuulostaapa ihanalta! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *