Luonnollisen raikas nudemeikki?

meikki ennen ja jälkeen

Raikas ja luonnollinen nudemeikki? Jep, juuri niillä hakusanoilla aloin tätä postausta tekemään. Seuraan paljon somessa kansainvälisiä meikkitutoriaaleja ja saatan uppoutua varsinkin Instassa niihin useammaksi tunniksi. Niissä kuitenkin on aina melkeinpä sama teema, meikkiä laitetaan valtavasti kasvoille!!

ilman meikkiä

Nudemeikki somessa

Sitä pohdittuani ajattelin etsiä mikä on esimerkiksi Instagramin ja Youtuben mukaan luonnollisen raikas nudemeikki. Noh, hakujen tuloksena löytyi suurimmaksi osaksi kaikkea muutakuin luonnollisen raikasta meininkiä. Vaikka lopputulos täydellisellä valaistuksella ja filtteröinneillä näyttäisikin suht raikkaalta, on meikin määrä valtava kasvoilla. Sitä vielä ladotaan tuhdein kerroksin, joten voi vaan kuvitella miltä nämä ”luonnolliset” meikit näyttävät kasvotusten luonnonvalossa, jaiks!

nudemeikki

#luonnollinen #raikas #nudemeikki

Keräsin eri sometutoriaaleista yleisimmät tekniikat, sävyt ja meikkimäärät ja pistin tämän somen mukaisen luonnollisen raikkaan nudemeikin testiin omille kasvoilleni. 😉

Täysin käsittelemättömät kuvat

Missään näissä kuvissa ei ole muuta valoa kun ikkunasta tuleva luonnonvalo ja kuvia ei ole käsitelty mitenkään, ei siis todella mitenkään, jotta näätte miltä meikki oikeasti näyttää. Toki mun työhuoneeseen tulee kyllä tosi kaunis valo mikä tekee ihanaa meikille kun meikille, mutta samassa valossa on kuvattu tuo täysin meikitönkin kuva.

varjostus

Ensin tietenkin nudemeikki alkaa kasvojen muotoilulla ja varjostuksilla luonnolliseen tyyliin.

kasvojen muotoilu

Itse en koskaan tekisi ihan tällaisia muotoiluja siihen luonnolliseen nudemeikkiin, mutta some sanoo kyllä. 😀

baking

Tuhdisti nudemeikkiä

Kun varjostukset ja useampi tuhtikerros meikkivoidetta sekä peitevoidetta on levitettynä kasvoille sitten ne vielä tietenkin kiinnitetään kestäviksi baking-tekniikalla. Tätäkään en tee koskaan itselleni enkä oikeastaan meikattavillekaan kun tosi harvoin, riippuen meikistä ja kasvoista. Se on esimerkiksi pahin mahdollinen ryppyjen korostaja..

kevyt meikki

Pohjan päälle vielä lisää puuterisia värejä, silmämeikki, ylirajatut huulet (tietty), vahvasti piirretyt kulmat sekä viimeistely irtoripsillä. Valmis! Luonnollisen raikas nudemeikki.

päivämeikki

Muokkaamattomista kuvista näkee aika hyvin meikin määrän. Pakko sanoa sen siltikin olevan luonnossa toosi paljon meikatumman näköinen. Kiva meikki mun mielestä siis kuitenkin, mutta kasvoissa oikein tuntuu meikin paino sekä ei tunnu sen myötä eikä näytä mun mielestä hakusanojen mukaiselta. Luonnollinen, raikas, nudemeikki.. Vai mitä mieltä oot?

silmämeikki

Napsin meikistä hiukan eri valoissa kuvia ja huomasin, että se on kyllä sisätiloissa enemmän ok kun ihan ulkona luonnonvalossa. Kokisinkin tämän enemmän iltameikiksi, mutta siltikään sitä meikkimäärää tuskin tarvitsee ainakaan iholla.

nudemeikki

Varo hymyilyä!

Huomasin kun meikki oli valmiina kasvoilla niin sen tosiaan tunsi koko ajan, joten automaattisesti varoin hymyilemästä liikaa tai ylipäätään ilmeilyä. Tuli sellainen fiilis, että ei voi oikein liikuttaa naamaa ettei vaan meikki uraannu juonteisiin tms. 😀

raikas meikki

Äärimmäisen kestävä nudemeikki

Meikki kyllä tosiaan pysyi äärimmäisen hyvin, joten plussaa siitä! Tässä alla vielä kuva illalla kun luonnonvaloa oli hiukan jäljellä. Meikkiin en koskenut koko päivänä, joten siihen nähden ainakin hyvin kesti, mutta kaikki raikkaus on kyllä poissa. Meikistä oli kuitenkin tullut päivän mittaan tunkkaisemman näköinen vaikkei siihen koskenutkaan.

nudemeikki

Mitä mieltä olette tästä meikistä ja ootteko huomanneet saman somessa, että on vaikea löytää aidosti kevyempiä meikkitutoriaaleja?

Sopiiko sun mielestä meikki kuitenkin päiväänkin? Tein edellisessä postauksessa mun tyylisen luonnollisen meikin päivään, joka on kuitenkin huoliteltu. Se on mun tyyli ainakin, jopa siellä somessakin. 😉

Seuraatko mun somea jo? Jos et niin ota ihmeessä seurantaan. 😉

SEURAA BLOGIT.FI + BLOGLOVIN´INSTAGRAM + FACEBOOK !

SNAPCHAT: idajokikunnas

kauneus meikki meikkivoide silmameikki
Kommentit (3)
  1. Taina Maria Tikkamäki
    29.8.2019, 13:55

    KIITOS kaunis, Ida vastauksestasi ja hyvää kesän jatkoa sinulle ☀️ sekä kaikkea hyvää sekä menestystä elämässasi ☀️!

    Yst.terv. Taina Maria Tikkamäki

  2. Jutussa ei lukenutkaan, mitä tuotteita on käytetty. Voisitko ne vielä kertoa? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *