Monomeikki – Kevään ihanin trendimeikki!

Kaupallinen yhteistyö: Nivea

monomeikki

Kevään helpoin ja raikkain trendimeikki on monomeikki! Se antaa välittömästi huolitellun freesin ilmeen, mutta hurmaa luonnollisuudellaan. 🙂 Trendimeikin avaintuotteet ovat hyvät ihonhoitotuotteet sekä kosteuttava puna, jota käytetään huulilla, poskilla sekä luomilla.

Ihon puhdistaminen

nivea expert

Meikkiä tehtäessä se kaikista tärkein osa on ihon valmistelu sitä kaunista meikkiä varten. Ennen meikkausta iho tulisi aina puhdistaa huolellisesti, jotta se on varmasti täysin puhdas sekä iho saadaan tasapainotettua ylimääräisestä talista. Puhdistukseen ei aamulla tarvitse mennä paljoa aikaa kun illalla kasvot on kuitenkin puhdistettu huolellisesti, joten aamulla kevyeen kasvojen puhdistukseen sopii tosi hyvin esimerkiksi Nivea MicellAIR Skin Breathe -misellivesi herkälle iholle. Sillä saat ihon yhdellä pyyhkäisyllä puhtaaksi ja raikkaaksi muita ihonhoitotuotteita varten. Toki myös ne samat Nivea MicellAIR Expert-sarjan misellituotteet käyvät myös kevyempäänkin ihonpuhdistukseen, vaikka ovatkin vahvemman meikin puhdistuksessa enemmän käytössä. Misellit hoitavat aamuisen ihonpuhdistuksen kätevimmin. 🙂

Ihon valmistelu meikkiin

kasvonaamio

Kun iho on keväällä se tärkein osa kaunista meikkiä, niin siihen kannattaa panostaa hyvällä kasvonaamiolla. Kasvonaamio heleyttää, pienentää ihohuokosia ja kosteuttaa ihoa. Nivea 1 Minute Urban Detox Mask Pore Refine -kasvonaamio on täydellinen kasvoille kun halutaan supistaa huokosia ja heleyttää ihoa. Se ei vie kun minuutin aikaa ja naamiota voi hyvillä mielin käyttää vaikka lähes päivittäin, tällöin iho on aina täydellinen kanvas kauniille meikille.

Ihon huolellinen kosteutus ja suojaaminen

aurinkosuoja

Kun iho on puhdistettu se tulee sen jälkeen tietenkin kosteuttaa hyvin. Siihen aivan superhyvä tuote on Nivea Essentials 24H Moisture Boost +Nourish -päivävoide kuivalle iholle. Mun kuiva iho rakastaa sitä, mutta myös sekaiholle ja pintakuivalle iholle se on todella hyvä kosteuttamaan tehokkaasti ennen meikkiä. Päivävoiteen lisäksi iho tulee aina suojata huolellisesti aurinkovoiteella. Se pätee läpi vuoden, mutta varsinkin kevään tullen se korostuu entisestään. Jos haluat pitää ihostasi todella hyvää huolta, et koskaan skippaa aurinkosuojaa kasvoilta. Levitän Nivea Sun UV Face Shine Control 30 SK -aurinkosuojan päivävoiteen perään ja annan kasvoilla olevien voiteiden hetken aikaa asettua iholle ennen meikkiä.

Monomeikki = Kevään trendimeikki

Monomeikki tarkoittaa 1-2 sävyn toistumista kautta kasvojen koko meikin. Se on kevään ehdottomasti helpoin ja ihanin trendimeikki. Lisäksi sellainen ettei todellakaan tarvitse ahtaa meikkipussia täyteen loputtomilla tuotteilla. Koko monomeikki syntyy perustuotteiden lisäksi vain yhdellä värikosmetiikalla eli punalla! 🙂

aurinkosuoja kasvoille

Levitä siis normaaliin tapaan iholle meikkivoide, bb-voide tai cc-voide. Kevään tullen sitä talvella käytettyä meikkivoidetta voi myös ohentaa, jotta kasvojen oma iho kuultaa varmasti meikistä läpi luonnollisena. Meikkimaskien aika on talven jälkeen viimeistään ohi. Itse ohennan meikkivoidetta keväisin aurinkovoiteella! Silloin saan myös meikkivoiteeseen tarvittavan korkean aurinkosuojan ja heleämmän lopputuloksen.

Tämän jälkeen kevyesti ripsiväriä ja kulmat kuntoon kulmageelillä, näin olet tehnyt kauniin ja simppelin pohjan trendimeikille.

Hoitavat punat kevätmeikkiin

huulimeikki

Perinteisiä huulipunia ei tarvita kevään trendimeikkiin vaan niihinkin voit valita kosteuttavat ja hoitavat tuotteet, jotka antavat samalla upean sävyn. Labello Crayon Lipstick Colour Lip Balm -sävyttävissä huulivoiteissa on intensiiviset sävyt. Samalla niissä on kuitenkin huulivoiteen parhaat ominaisuudet samassa, kosteuttavat huulia tehokkaasti ja pitkäkestoisesti koko päivän, joten rohtuneet huulet ovat talven jäljiltä historiaa.

kosteuttavat huulipunat

Sävyvaihtoehdot ovat täydellisiä monomeikkiin. Luonnollisesta nudesta kirkkaaseen punaiseen sekä vahvaan kirsikkaan. Tein nyt näistä kolmella eri sävyllä, jotka mielestäni ovat kevään meikkiin aivan täydelliset.

Monomeikki nudella

nudemeikki

Huulivoiteen sävy Rosy Nude on tosi hyvä kevään luonnollisimpaan meikkityyliin. Iho saa kuultaa reilusti, joten nämä kosteuttavat huulivoiteet sopivat senkin puolesta ihan täydellisesti huulille ja iholle. Nuden sävy on siitä täydellinen, että se mukautuu sun omiin sävyihin. Eli lopputulos on aina hiukan erilainen riippuen siitä kuka sävyä kantaa. Tällöin se on aina myös just sopiva sun sävyille, eli tämä on juuri se täydellinen nudepuna joka kannattaa hankkia.

kevätmeikki

Levitin huulivoidetta tietenkin huulille, mutta sen lisäksi poskille perinteisen poskipunan sijaan ja aivan lopuksi myös silmien yläluomille. Näin siis monomeikki syntyy. Samaa sävyä useampaan kohtaan. Se luo tosi harmonisen tyylin meikkiin ja mikään sävy ei ainakaan sodi toisten kanssa. 😉 Superluonnollinen ja imarteleva meikki ihan kaikille kasvoille! Nudesävy on sen verran hillitty, että voit hyvin levittää sitä suoraan holkista myös poskille ja luomille. Lopuksi vaan taputtelet sormilla kohdat läpi, jotta sävy häivyttyy ihoon kauniisti.

Korallia monomeikkiin

misellivesi osa meikkiä

Samalla meikkaustyylillä syntyy myös hempeästi korallinen monomeikki. Tänä keväänä huulimeikki saa olla utuinen ja pehmeä, joten kaikki rajauskynät voi jättää laatikkoon ja niiden tilalle tuleekin misellivesi. Eli misellivesi ei ole vain puhdistustuote vaan myös osa meikkituotteita. Voit levitellä punaa reilusti huulille ja vaikka hiukan rajojen ylikin.

misellivesi

Nappaa MicellAir Expert-misellivettä vanupuikkoon ja käy sillä huulten rajat läpi. Tällöin saat kauniit sekä utuiset huultenrajat, lopputulos on sen näköinen kun huulesi tosiaan olisivat oikeasti sen sävyiset luonnollisesti eivätkä punatut.

MicellAIR Expert

Tämä on täydellinen vinkki niille mm., jotka jännittävät huulipunien käyttöä kun huulet näyttävät aina niin meikatuilta. Kun rajat häivytetään ja siistitään misellivedellä lopputulos on superluonnollinen oli sävy vaikka vahvakin! 🙂

korallimeikki

Punainen monomeikki

monomeikki

Raikas klassikko on tietenkin kunnolla punatut huulet ja se on tänä keväänä trendien ykkönen! Samalla sävyllä punataan tietysti myös posket ja tällöin lopputulos on ehkä se mun lempparilookki tähän kevääseen. 😉 Ja tämä meikkityyli sopii myös ihan jokaiselle naiselle!

punatut luomet

Jos kuitenkin olet rohkeammalla tuulella niin lisää punaa myös sinne luomille kuten noita aiempia hillitympiäkin sävyjä. Meikistä tulee heti huomattavasti räväkämpi, mutta kun kaikki muu meikissä on kevyttä ja hillittyä niin se ei kuitenkaan näytä ”kauhean meikatulta”, vaan on ihan yhtä raikas. Vai mitä?

monomeikki

Punainen sävy on sen verran vahva, että se kannattaa levittää luomelle sormen kautta, jotta sitä ei tule liikaa. Ja silloin saatkin määriteltyä paremmin kuinka punaisen silmämeikin haluat luoda. Halutessaan sitä saa luomille myös aivan häivähdyksen.

Voi-iho = kiiltävä iho

Lasi-iho on kaikille tuttu meikkitrendi, mutta tänä keväänä se viedään vielä pidemmälle eli ollaan siirrytty jo voitasolle! 😀 Iho saa siis todella näyttää jopa rasvaiselta. Silloin se on äärimmäisen kosteutetun ja nuorekkaan näköinen. Nämä mun käyttämät huulivoiteet jo itsessään antavat tietenkin haluttua kuultoa sinne ihollekin, mutta jos haluat vielä trendin mukaisesti tehostaa ihon kiiltoa lisää vielä päivävoidetta iholle!

voi-iho

nivea essentials moisture boost

Käytin ihon ”kiillottamiseen” samaa päivävoidetta mitä laitoin iholle puhdistuksen jälkeen. Sama kasvovoide tai jopa se aurinkosuoja sopivat hyvin tähän voi-iho-trendiin. Voiteissa ei ole helmiäisiä, jolloin ne eivät korosta juonteita ja kun trendi on nimenomaan voimaiseen kiiltoon perustuva niin silloin kasvovoide on siihen paras!

Mulla on voiteella tehdyt korostuksen näissä viimeisissä kuvissa, joissa on punainen monomeikki. Se antaa kyllä ihanan jopa meikittömän ilmeen iholle. <3

Meikin helppo puhdistus

expert meikkiliinat

Päivän päätteeksi tämä ihana kevätmeikki on tietenkin puhdistettava pois kasvoilta. Mutta kun meikki on lähinnä voidemainen ja todella kevyt, se lähtee myös erittäin nopeasti ja helposti iholta. Siihen sopii esimerkiksi Nivean MicellAIR Expert -meikkiliinat. Ne vievät kasvoilta tietysti vahvankin meikin pois helposti ja jos sulla on käytössä vedenkestävä ripsiväri niin se lähtee myös samalla liinalla. Tämän punaisen monomeikin sain itse puhdistettua vedenkestävän ripsivärin kera vaan yhdellä liinalla, joten Expert-meikkiliinat ovat tosi riittoisia ja yksi liina on aina kunnon misellinen! <3

Mitä tykkäsitte monomeikeistä? Entä voi-iho, uskallatko hyppää siihen trendiin? 

Kauniita kevätmeikkejä kaikille ja muistakaa aloittaa meikki aina huolellisesta ihonhoidosta! <3

SEURAA BLOGIT.FI + BLOGLOVIN´INSTAGRAM + FACEBOOK !

SNAPCHAT: idajokikunnas

kauneus meikki silmameikki huulipuna
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *