Meikkimokat ja niiden korjaus, katso meikkitutoriaali!

Pienet meikkimokat eivät maailmaa kaada, mutta korjaamalla pienet virheet meikkiä tehtäessä vaikutus ilmeeseen on suuri. 🙂 Tein meikkitutoriaalin Pirkka-sivustolle tyypillisimmistä meikkimokista, joihin moni sortuu. Videolla näytän ne tyypillisimmät meikkimokat sekä miten ne mokat vältetään ja miten pienillä korjausliikkeillä on iso vaikutus lopputulokseen.

Meikkimokat

Videotutoriaalissa käyn läpi kaikki kasvojen perinteisemmät meikkauskohteet, eli ihan meikkivoiteen levityksestä  kulmien kautta huulimeikkiin asti. Videolla teen aina toiselle puolelle kasvoja niitä tyypillisimpiä mokia ja toiselle puolelle näytän miten kannattaa tehdä. Loppua kohden kasvot alkaakin näyttää aika hassulta kun meikkityylin erot kasvaa.. 😀

Kannattaa katsoa video loppuun asti, kasvojen jokaiseen vaiheeseen näytän oikean vastineen meikkimokalle. 😉 Videolla nähty meikki on arkimeikki, mutta kaikkia vaiheita voi ja tulee soveltaa mihin tahansa meikkiin. Molempiin puoliin kasvoilla on käytetty ihan samat tuotteet, joten videolta näkee hyvin millainen ero samoilla tuotteilla voi olla jos tekotapa on erilainen. 😉

Meikkitutoriaali – Meikkimokat vs. Oikeat meikkitavat

Mitä tykkäsitte videotutoriaalista? Tuliko joitain uusia vinkkejä meikkitapoihin? 🙂

Ja tosiaan pienet meikkimokat eivät ole mitään karmeita syntejä ja jokainen meikkaa omalla tavallaan, mutta pienille muutoksille voi olla aina avoin, eikä mikään estä kokeilemasta uusia tapoja meikata. <3

Meikissä käytetyt tuotteet:

L´Oréal Paris True Match -meikkivoide sävy 3.D/3.W Golden Beige. Maybelline Instant Anti-Age The Eraser Eye -peitevoide sävy Honey. Lumene Nordic Chic Highlighter Valokynä sävy 2 Medium. essence All about matt Fixing Compact Powder -puuteri. Max Factor Brow Shaper -kulmakynä sävy 20 Brown. Lumene Nordic Chic Eyebrow Shaping Wax -kulmavaha sävy 2 Harmaanruskea. NYX Cosmetics Highlight & Contour Pro Palette -muotoilupaletti. L´Oréal Paris Back to Bronze -aurinkopuuteri sävy 02 Sunkiss. Lavera So Fresh Mineral Rouge Powder -poskipuna sävy 01 Charming Rose. Lumene Nordic Chic Precision Eyeliner mustana. L´Oréal Paris Paradise Extatic Ripsiväri sävy Noir/Black. bareMinerals Statement Matte Liquid Lipcolor -mattapuna sävy Naughty.

Meikin täsmätuotteet ja mun ehdottomat luottotuotteet näät listattuna tästä!

Kuva ja video: Hannes Paananen/Pirkka

Art Director: Anne Ala-Jokimäki/Pirkka

Ihania meikkihetkiä kaikille!

 

SEURAA BLOGIT.FI + BLOGLOVIN´INSTAGRAM + FACEBOOK !

SNAPCHAT: idajokikunnas

kauneus meikki meikkivoide silmameikki
Kommentit (13)
 1. Sairaan hyvä video! Voi kun pääsis sun kurssille!

  1. idajokikunnas
   31.8.2018, 19:32

   Kiitos tuhannesti Karolina! Oih, olisipa ihanaa joskus järjestää sellainen! <3

 2. Oikeesti.. hahaa.. Jotain mokia tulee noista kyllä tehtyä itsekin! Kun aamulla kello 4 meikkaa töihin lähtiessä ei kyllä ehdi kaivella suteja. Seuraavaksi video pikameikkiin!
  …hitto mun on pakko kaivaa niitä siveltimiä ny tän katsomisen jälkeen.. 😉 ..
  …Mut hyvä video!

  1. idajokikunnas
   31.8.2018, 19:31

   Totta, hyvä idea! Meikki joka vie vaan muutaman minuutin ja mahdollisimman vähäiset tuotteet sekä välineet!! Ehdottomasti tekoon, kiitti ideasta! <3

  2. Helou! Mä muuten tein meikin seuraten prikulleen sun ohjeita. Tai ainakin yritin. Hassua oli, että melkein joka vaiheessa meinasin unohtaa meikata toisen puolen:D:D.
   Tein eka kertaa (olen 36 vuotias, että ehkä oli jo aika kokeilla jotain uutta..) yläluomensisäpuolenrajauksen, oliko helpompaa nimitystä, ja tykkäsin kovasti! Se kyllä värjäsi myös alapuolen. Myöskään kulmageeliä en ole käyttänyt vaikka semmoisen omistan ja sain sotkettua kulmat aivan kauheiksi, ehdottomasti kuivempi versio hommattava.
   Tästä inspiroituneena kuitenkin ostin beauty blenderin sekä ammattilaisen opastuksella itselleni ihotyypin sekä värin mukaan passelin meikkivoiteen. Tuli muuten hyvää jälkeä.. Mutta menee sitä varmaan tuplat enemmän kuin sormilla levittäessä.
   Hauska homma, kiitos tästä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *