Luonnollinen iho, ihanat uutuudet Lumenelta

kaunis iho

Luonnollinen iho on ehkä se suurin kauneustrendi tällä hetkellä ja sen saavuttamiseen on paljon erilaisia ihonhoitoon liittyviä keinoja, mutta kun kaikki keinot hoidon puolesta on otettu haltuun astuu vuoroon ihon meikit, joilla se saataisiin täydellisyyteen. Mitä enemmän kevättä kohti mennään sitä enemmän haluaa ihon pysyvän mahdollisimman raikkaana ja kuulaana. Paksu meikkikerros iholla on se mitä kartetaan, joten juuri ne oikeat ja hyvät meikit iholla ovat tosi ratkaisevia, jotta iho pysyy luonnollisen heleänä. 🙂

lumene cc-voiteet

Lumene onkin uudistanut ja laajentanut suosittua Nordic Chic CC-sarjaansa ja testailtuani uutuuksia oon täysin vakuuttunut tuotteista ja siitä kuinka näillä saa juuri sen heleän ihon saavutettua ja korjaamalla ihon värivirheitä lopputuloksena on kaunis ja luonnollinen iho, joka ei näytä liian meikatulta.

Luonnollinen iho

Yksi ihanimmista meikkivoiteista pitkään aikaan ja mun mielestä just sopivan kevyt, mutta riittävän peittävä meillekin, joilla ei ole täydellistä ihoa. CC-voiteista löytyy 6 eri sävyä ja ne sisältävät myös suojakertoimen 20. Hintaa voiteella on 16,90 €, joten mistään kalliista tuotteesta ei ole kyse.

Lumene Nordic Chic CC Meikkivoide

Meikkivoide toimii superhyvin myös ns. vaatimammallekin iholle. Eli jos on tottunut tuhdimpaan meikkivoiteeseen, voidetta voi hyvin sekoitella eri meikkivoiteiden ja peitevoiteiden kanssa. Sekoittuu laajasti eri tuotteiden kanssa hyvin ja levittyy kauniisti iholle. Itse oon myös jopa ns. ohentanut voidetta valovoiteiden ja kosteusvoiteiden kanssa.

Testasin just yhdissä kuvauksissa voidetta vartalolle. Haluttiin supertasainen ja kuulas iho mallin dekolteelle. Sekoitin cc meikkivoidetta, kosteusvoidetta ja nestemäistä korostusvoidetta keskenään ja käsin levitin mallin iholle ja VAU! Niin upea ja heleä iho. <3

luonnollinen iho

Ihon värivirheiden korjaus

CC meikkivoide jo itsessään tasoittaa ihon värivirheitä ja varsinkin suomalaisille tuttua punakkuutta se tasoittaa tosi tehokkaasti. Useimmiten kuitenkin iholla on enemmän värikorjailun tarvetta. Punoitus, tummat silmänaluset ja harmahtava valju iho..Näitä useimmiten lähdetään korjaamaan ja peittämään peitevoiteilla. Ja ne ovat usein tosi tuhteja ja esim. tummat silmänaluset saattavat vaatia tymäkän peitevoiteen jos mielii niistä tasaiset ja vaaleat. Runsaiden peitevoiteiden kanssa läträämisestä kärsii kuitenkin heleys ja luonnollisuus.

Monesti iholla alkaa olla niin paljon peitetuotteita ja meikkivoidetta, että iho näyttääkin jo tosi meikatulta. Ja mikä pahinta se useimmiten vanhentaa ilmettä aika paljon..

Lumene Nordic Chic CC Color Correcting Peitekynät

Uudet peitekynät hämäävät ehkä nimeltään hiukan, ne eivät ole tyypillisiä peitevoiteita vaan nimenomaan värivirheiden korjaamiseen. Toimivat täsmätuotteina neutralisoimaan ihon eri värivirheitä.

Saatavilla on 3 eri sävyä, vihreä sävy neutralisoimaan punaisuutta, violetti kirkastamaan ihon sävyä ja aprikoosi häivyttämään sinisyyttä ja tummuutta erityisesti silmien alla ja miksi ei muuallakin missä on esim suonia tai tummuutta iholla. Hintaa yhdellä peitekynällä on 15,90 €. Edullinen peitetuotteeksi ja toimii luonnollisen ihon tavoitteluun paremmin kun perinteinen peitevoide.

ihon värivirheet

Oma ehdoton suosikki peitekynistä on aprikoosin sävy. Mulla on tosi tummat silmänaluset ja kamppailen niiden kanssa joka päivä. Levitän kynästä suoraan kosteutetuille silmänalusille voidetta ja taputtelen sen tasaiseksi, sen päälle cc meikkivoide ja ne tasoittuvat sillä luonnollisen kauniiksi näyttämättä meikatuilta! 🙂 Sama juttu muiden peitekynien kanssa tarvittaviin täsmäkohtiin tuotetta, tasoitus ja lopuksi meikkivoide iholle kauttaaltaan.

lumene cc uutuudet

Kun iho on meikitön näkee helposti mitkä kohdat tarvitsee värikorjausta, Color Correcting peitekynää juuri niihin kohtiin siis ja tasoittaa sen sormin tai esim. kostutetulla meikkisienellä. Iho on heti tasaisempi! Sen perään sarjan CC meikkivoide ohuesti kasvoille ja luonnollinen iho on valmis, tähän tietysti voi sipaista vielä poskipunaa tuomaan lisää hehkua!

Violetti sävy on myös ihana niihin aamuihin kun kasvot näyttävät tosi väsyneiltä, sillon levitän silmien alle aprikoosia ja violettia hiukan valokynän tavoin kasvojen korkeimpiin kohtiin tuomaan kirkkautta ja hehkua iholle.Peitekynissä kannattaa muistaa, että parhaimmat tuloksen saa siis kun sen levittää meikkivoiteen alle.

tasainen iho

Huipputuotteet on siis kyseessä. Ohuet, mutta tehokkaat voiteet luonnollisen upean ihon tavoitteluun! Itse oon hylännyt näiden myötä nyt arkimeikistä kokonaan erilliset peitetuotteet, koska nämä toimivat upeasti ja en halua arkena näyttää kauhean meikatulta.

Sarjasta on muuten tulossa tässä helmi-maaliskuussa myös CC puuteri, mutta sitä en ole vielä päässyt testaamaan. Jos puuteri on yhtä hyvä kun voiteet niin se on myös ehdottomasti hankintalistalla.

Ihanan luonnollisia meikkipohjia kaikille ja kertokaa ihmeessä mitä tykkäätte itse tuotteesta! <3

SEURAA BLOGIT.FI + BLOGLOVIN´INSTAGRAM + FACEBOOK !

SNAPCHAT: idajokikunnas

Kommentit (6)
 1. Olet kaunis 🙂

  1. idajokikunnas
   10.2.2018, 22:40

   ❤️

 2. Kiinnostaa kovasti, varsinkin tuo persikan sävyinen peite-aine. Olen käyttänyt Lancomen crushionia, joka on kivan kevyt ja kirkastava silmien alla peitevoidetta ennen käytettynä. Lumenen valokynän malliseen putkiloon pakattuna se vaikuttaa helppokäyttöiseltä!
  Kiitti, taas mielenkiintoisesta ja hyvästä postauksesta.

  1. idajokikunnas
   10.2.2018, 22:41

   Kannattaa testaa ja kiitos Delle! ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *