Kuivan ihon ihanuudet Suomeen!

originsIhana kosmetiikkasarja rantautuu vihdoinkin myös Suomeen! Luonnollisen kauneuden puolesta liputtava sarja on ehkä parhaiten tunnettu sen kasvonaamioista, jotka ovat oikeasti ihan mielettömän hyviä! Olenkin sen myötä aikas tyytyväinen, että Origins-kosmetiikkasarja saadaan vihdoinkin meillä kauppoihin. 🙂

Olin reilu pari vuotta sitten New Yorkissa ja siellä vasta ensimmäistä kertaa kunnolla tutustuin Origins-sarjaan ja ostelinkin monta eri tuotetta testiin ja mukaan Suomeen. Noh, kaikki ostamani tuotteet olikin superihania, joten on ollut ärsyttävää kun tuotteita ei ole ollut Suomessa saatavilla. Tai no on ollut tietysti verkon kautta tilattuna, mutta silloin niille on tullut hintaa aikamoisesti lisää..

silmänympärysvoideKun selailin pari vuotta sitten tuotteita Sephorassa, myyjä tuli esittelemään tuotteita tarkemmin ja katseli mun tummia ja pussittavia silmänalusia ja totesi, että sun pitää ottaa kokeiluun ainakin yksi tuote! Se oli GinZing-raikastava ja kirkastava silmänympärysvoide.

Mulla on äärimmäisen kuiva ja herkkä silmänympärysalue, joka on herkkä ärsyyntymään jos tuote ei ole hyvä. Sen lisäksi monesta tuotteesta jää kuitenkin iho kuivaksi. Tämä olikin positiivinen kokemus! Voide kosteuttaa tosi hyvin ja sen lisäksi se vähentää tummuutta ja auttaa laskemaan turvotusta. Voide itsessään on valoaheijastavaa ja kevyesti roosan sävyistä, joten siksikin se taittaa hyvin tummuutta ja antaa raikkaan ilmeen. Voide sisältää mm. kofeiinia ja ginsengjuurta, jotka auttavat nimenomaan väsyneisiin ja turvonneisiin silmänympäryksiin. 🙂

Tyhjä purkki joutui aikaa sitten jo roskiin ja oon kaivannut tätä voidetta, joten nyt sitä löytyy taas hyllyltä, jee! 🙂 Yksi lemppareista silmänympärysihon hoitoon ja kosteutukseen!

yönaamio

Sitten niistä naamioista, jotka ovat nimenomaan merkin hittejä! Mulla oli pari kasvonaamiota testissä silloin aiemmin ja tykkäsin tosi paljon niistä. Kuiva ihoni vaan yksinkertaisesti rakastaa erilaisia naamioita! 🙂

Nyt kun ilmat ovat alkaneet taas kuivua sain testiin Drink Up-Intensive-kosteuttavan yönaamion. Tätä en ollut kokeillut aiemmin, ihan paras tuote! Ja niin helppoa, yöksi naamio vaikuttamaan ja aamulla superpehmeä ja kosteutettu iho. Isoimman tehon huomasin vielä kun saunoin, kuorin sen jälkeen kasvot ja naamio kasvoille sen jälkeen, annoin olla yön yli ja iho oli aamulla tasainen sävyltään ja niin sileä!

No innostuin yönaamiosta sen verran, että oli pakko kokeilla sitä yön yli myös kuiville silmienympäryksille ja se toimi sielläkin upeasti. En laittanut naamiota liikaa silmien läheisyyteen, jotta se ei valu yöllä silmille ja sen myötä ärsytä niitä. Kevyesti voiteen tapaan ja sillä saa tehohoitoa myös herkille silmänympäryksille.

Ihan huipputuote juuri nyt kun ilma kuivuu ja sen myötä ihokin, suosittelen! 🙂

Origins-tuotteet mm. sisältävät kasviperäisiä raaka-aineita ja ovat parabeenittomia, sarja toimiikin eettisyys edellä niin itse tuotteissa kuin pakkausmateriaaleissa.

Oletko testannut kyseistä kosmetiikkasarjaa, mitä tykkäät?

SEURAA BLOGIT.FI + BLOGLOVIN´INSTAGRAM !

*Kuvien tuotteet saatu blogin kautta.

Kommentit (2)
 1. Mistä Suomessa voi ostaa näitä tuotteita, kiitos etukäteen.

  1. idajokikunnas
   27.10.2016, 07:37

   Moikka Hanna,
   Stockmannit ainakin myyvät! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *