Kevätkisa! Voita kevään upeimmat meikit ja hittituotteet ihonhoitoon!

Kevät kohisee kovaa vauhtia käyntiin ja sen kunniaksi ajattelin laittaa upean kevätkisan myös käyntiin! 🙂

Kevät tulvii ihania meikkitrendejä, joten mikä ihanampaa kuin saada uutta piristystä omaan meikkiin? Iho on myös parasta saada upeimmilleen kevään tuoman valon lisäännyttyä. Valo paljastaa ihon kunnon, joten nyt viimeistään kannattaa keskittyä ihonhoitoon talven jäljiltä. 


Hiuksia unohtamatta! Kevään trendisävyt ja -leikkaukset tulvivat melkein kaikista medioista ja se innostaa kokeilemaan myös uusia hiustyylejä. Hiuksia tulee kuitenkin hoitaa tehokkaasti myös kotona päivittäin. 🙂


Olenkin nyt täynnä valon tuomaa energiaa ja katselin tuossa kaikkia ihanuuksia kosmetiikan saralla mitä on keväälle tullut.. Joten miksen pistäisi iloa eteenpäin ja ajattelin laittaa niitä ihanuuksia jakoon teille! 😉


Joten osallistu ihmeessä kevätkisaan ja voit voittaa ihanat kevätmeikit, ihonhoitoon hittituotteet sekä hiuksille helliviä tuotteita!

Kevätkisassa arvon kolmelle onnekkaalle upeat tuotepaketit täynnä kevään ihanuuksia meikkiin, iholle ja hiuksille. Kannattaa osallistua, paketit ovat aikas huikeita.. 😉 Jokaisen tuotepaketin arvo n. 200 euroa. 😀

Osallistu kisaan kommentoimalla mikä on sun lempitrendi keväälle? Se voi olla hiustrendi, meikkitrendi tai vaikka vaatetrendi!

Kisa on käynnissä maanantaihin 3.4.2014 saakka, jonka jälkeen onnekkaat voittajat arvotaan. <3 


Ihanaa alkavaa kevättä kaikille ja minä alan täällä keräillä paketteja täyteen.. 🙂

Kommentit (595)
 1. Miulla on kovassa huudossa ihan kaikki keltainen, oikein semmoinen kirkuvan keltainen Hiukset eivät sentään vielä ole tipun väriset

  1. Niina Jalava
   31.3.2017, 09:50

   Tykkään voiteista mistä tulee valoa iholle.Hyvä ripsiväri ja tykkään paljon huulipunista.Kunnon ihovoiteet.Hiuksiin hyvät aineet.Mukana ollaan.:-)

  2. Bombertakit❤❤ja värikkäät kengät

   1. Raikas meikki ja punatut huulet Ballerinoja alan heti käyttämään, kun sää sallii. Hiukset kaipaisivat kosteutusta talven jäljiltä..

  3. Hiukset ja meikki, pirteyttä kevääseen ☀️

  4. TERHI KARVINEN
   31.3.2017, 17:08

   Raikas meikki ja bombertakki.

  5. Marjut Korkiakoski
   31.3.2017, 17:21

   Kevyt kuulas luonnollinen

  6. Minä ajattelin hankkia valkoiset housut ja kauniin ilmavan vaaleanharmaan puseron sekä vaaleanliilat mokkakengät. Nyt on sellainen fiilis että kaikki tropiikin värit on pois laskusta. Olen niihin niin kyllästynyt. Etsin juuri parasta aikaa hyvän meikkivoiteen tai puuterin kesäkäyttöön. Toivoisin uusimmista meikkivoiteista vinkkejä.

  7. Kaikki nudet beiget sävyt vaatteissa ja meikissä yms ❤

  8. amaliakuukasjärvi
   31.3.2017, 22:12

   Bomberit ehottomasti!

  9. Elina Mäkilä
   1.4.2017, 18:28

   Tykkään vaaleista ja mattasista sävyistä ja lupnnollinen meikki ja hiukset ponin hännällä tai auki

  10. Kevät tuo vaaleutta meikkiin ja hiuksiin. Valon ja varjon tasapainoilua aurinkopuuterilla ja raidoitetuilla hiuksilla.
   Meikki kevenee ja sävyt vaihtuvat hempeämpiin.

  11. Parasta on ihana, hempeä vaaleanpunainen eri sävyissään niin muodissa kuin sisustuksessa. Meikissä ihaninta on kuulaus ja raikkaus.

 2. Keväisen kuulas ja kevyt meikkipohja, sekä hiuksissa kevyet laineet. Itselleni luonnollisuus on aina muodissa.

  1. Jenni Häkkinen
   31.3.2017, 09:28

   Kevyet ihoa hoitavat meikkituotteet ja hiuksissa luonnollinen väri.

   1. Mulla on kans samajuttu!! Ja sit siihe viel huulipunat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *