Kiinnitetty postaus

Kestävä pikkujoulumeikki – Get Ready & Unready with Me!

Kaupallinen yhteistyö: Nivea

pikkujoulumeikki

Pikkujoulukausi alkaa olla pikkuhiljaa kuumimmillaan ja täydellisen kestävä pikkujoulumeikki on hyvä ottaa haltuun nyt! Joten Get Ready & Unready with Me! 😀

kasvojen kuorinta

Iho hehkumaan

Tärkeintä tavoitellessa upeaa pikkujoulumeikkiä, on valmistella iho hoitotuottein ennen itse meikkiä. Ihon kuorinta on todella oleellinen, jotta ihon pinta saadaan mahdollisimman tasaiseksi. Silloin meikki asettuu kasvoille huomattavasti kauniimmin sekä kestävämmin. Nivean vadelmainen Glow Rice Scrub -kasvojen kuorintavoide, on mun mielestä paras vaihtoehto ennen juhlameikkiä käytettäväksi. Se kuorii ihon hellävaraisesti ja nostaa ihoa hehkumaan upeasti. Se hellävaraisuudessaan on sopiva käytettäväksi vaikka samana päivänä ennen meikkausta.

kangasnaamio

Kuorinnan jälkeen kaikki lisähehku sekä kosteutus on tarpeen, joten aina ennen tärkeää meikkiä levitän kasvoille naamion. Naamiot antavat iholle tehohoitoa ja juuri oikein valittu kasvonaamio lisää myös kasvojen hehkua. Hehkuvaan pikkujoulumeikkiin valitsin Nivea Natural Radience -kangasnaamion, joka yhdessä kuorinnan kanssa tekee parhaimman pohjan juhlameikille.

Nivean ihanista kuorintavoiteista sekä erilaisista kangasnaamioista kirjoittelinkin aiemmin, kannattaa tsekkaa sieltä vielä tarkemmat ohjeet niiden käyttöön sekä koko ihana valikoima!

ihonkosteutus

Ihon kosteutus

Iho tulee kosteuttaa hyvin ennen meikkiä, kaikki meikit alkavat aina ihon huolellisella kosteutuksella. Itse kuorin ja sekä levitin naamion edellisenä iltana, joten juuri ennen meikkiä perinteinen ihon raikastus kasvovedellä sekä perään Nivea Essentials 24H Moisture Boost +Nourish -päivävoide kuivalle iholle. Se sopii tosi hyvin talven iholle kun voide antaa kunnolla tarvittavaa kosteutusta iholle.

voidemainen meikki

Kestävä pikkujoulumeikki

Kosteusvoide saa hetken aikaa asettua kasvoilla, jonka jälkeen siihen voidaan joko lisätä primer eli meikinpohjustusvoide tai alkaa suoraan levitellä meikkiä todella ohuin kerroksin kasvoille. Itse en juuri perusta erilaisista primereista vaan aika usein menen vaan pelkällä kosteusvoiteella.

Jos kuitenkin haluan superkestävän meikin (kuten pikkujoulumeikin tulee olla) laitan kasvoille vielä ennen meikkiä Nivea Men Sensitive After Shave Balmin. Olen tästä kirjoitellut jo vuosia sitten miten loistava se on meikinpohjustajana, eikä se edelleenkään ole löytänyt voittanutta! 😉

primerina after shave

Voidemaisuus lisää kestoa

Koko kasvojen meikin iholle pyrin tosiaan tekemään mahdollisimman ohuin kerroksin ja antaa aikaa jopa niiden välillä, tällöin meikki ehtii aina asettua kasvoille ja näät mihin tarvitaan lisää peittävyyttä ja mihin ei. Silloin ei tule laitettua liikaa meikkiä iholle, joka sitten illan mittaan vaan uraantuisi kasvoilla.

Lisäksi kasvojen varjostukset, poskipunat yms kaikki pyrin tekemään voidemaisin tuottein. Voidemaiset meikit pysyvät kasvoilla paremmin sekä kestävät erilaisia sään vaihteluita ja hikoilemistakin huomattavasti paremmin.

silmämeikki

Kestävä silmämeikki

Silmämeikkiin voit lisätä pohjalle siihen tarkoitetun pohjustustuotteet, mutta itse levitän peitevoiteen koko luomelle sekä voidemaista varjostusväriä liikkuvalle luomelle, se antaa hyvän pohjan tummemmalle silmämeikille. Sen perään valitsin kestäviä luomivärejä ja punaiseen/roosaan taittavia sävyjä, jotka toimii mun mielestä tosi hyvin pikkujoulumeikkiin. 🙂

Mikään kestävä pikkujoulumeikki ei oo mitään ilman pientä kimallusta, joten lopuksi levitin normaalin rajauksen sijaan voidemaisen ja vedenkestävän rajauksen ylä- sekä alaluomelle. Siihen vain perään vedenkestävä ripsiväri ja varmasti on kestävä silmämeikki koko illaksi tai yöksi.

vedenkestävä ripsiväri

Näyttävä huulimeikki

Kun vaihdoin silmissä rajauksen raikkaampaan kimaltavaan, tumman tai mustan rajauksen sijasta, niin mun mielestä näyttävä huulimeikki on sopiva pari tähän juhlatyyliin. Labellon ihanan tumman sävyinen huulivoide on supervalinta kosteuttavuudessaan. Se antaa talven kuivattamille huulille kosteutta koko illan ajan ja samalla saa upean värin!

huulimeikki

Tummempi ja näyttävämpi huulimeikki on aina hyvä tehdä viimeisen päälle tarkasti. Sen kanssa ei kuitenkaan tarvitse kummemmin tuskailla vaan levittelee punaa huulille reippain ottein ja lopuksi siistii huulten rajat.

huulimeikin viimeistely

Huulten rajojen tarkentamiseen sekä kaikkeen muuhunkin meikin korjailuun mulla on käytössä Nivea Skin Breathe MicellAIR Expert -meikinpuhdistusliinat, niillä saa kevyesti kestävänkin meikin sipaistua pois tarkasta pilaamatta muutoin meikkiä. Vedenkestävät ripsaritkin jos vahingossa meikatessa osuu muualle kun ripsiin tai vaikka hankalasti irtoava kestopuna ylirajojen saadaan meikkiliinoilla kätevästi hoidettua.

expert meikkiliinat

poskipuna huulipunalla

Pikkujoulumeikki ja sen viimeistely

Juhlameikissä sen viimeistely on tosi tärkeässä roolissa. Sillä saadaan sävymaailma nivottua yhtenäiseksi ja harkituksi sekä se toivottu lisähehku saadaan vielä iholle. Kun huulimeikki on korjailtu levitän lopuksi samaa punaa myös poskille. Vaikka väri onkin tumma ja ei niin tutun poskipunan sävyinen se ei haittaa! Tässä tapauksessa levitän sitä vain vähän poskiluille ja taputtelen sen sormin paikoilleen utuisaksi häivähdykseksi. Se sitoo kauniisti meikin yhtenäiseksi ja antaa sopivaa kuultoa poskipäille.

silmämeikin viimeistely

Ihan lopuksi painelen samoilla sormilla millä häivyttelin poskille punaa luomet läpi. En siis lisää enää yhtään lisää punaa sormiin vaan ainoastaan se hyvin pieni määrä mitä sormiin on jäänyt punaa. Se ei tee silmämeikistä voidemaista, vaan poistaa jopa turhan puuterimaisuuden ja antaa aivan pienen häivähdyksen sävystä luomivärin päälle. Nämä pienet viimeistelyt tekevät kuitenkin ison vaikutuksen lopputulokseen ja kannatan kaikille näitä pieniä niksejä pikkujoulumeikin tekoon! 🙂

juhlameikki

Kestävä ja näyttävä pikkujoulumeikki on valmis! Mitäs tykkäätte?

micellair expert sarja

Kestävä pikkujoulumeikki -> puhdistus

Kun kestävä pikkujoulumeikki on saanut illan ja yön viilettää juhlissa hehkuen, on se tietenkin ennen nukkumaanmenoa puhdistettava kasvoilta. Moni pelkää vedenkestävää silmämeikkiä, kestopunia tai muutoinkin kestävää ihonmeikkiä juurikin sen puhdistamisen takia. Se on monesti vaivalloista tai aikaa vievää ja juuri sitä pitkän illan jälkeen ei jaksaisi..

Kun tuotteet ovat oikeat juuri kestävälle ja jopa vedenkestävälle meikille tarkoitetut koko meikki puhdistuu kasvoilla aivan yhtä helposti kun kevyt päivämeikkikin!

huulimeikin puhdistus

Nivean MicellAIR Expert-sarjan misellivedet vievät mennessään vahvan ja kestävän meikin tosi helposti ja yhtään hinkkaamatta ne puhdistavat kasvot tehokkaasti kuivattamatta ihoa. Näyttävän huulimeikin sekä kasvojen kestävän meikin saa helposti putsailtua Expert-misellivedellä. Paina hetki kostutettua vanulappua huulilla ja sitten yksi pyyhkäisy ja puna on poissa!

Vedenkestävä silmämeikki

Vedenkestävä silmämeikki on monelle se pahin puhdistaa ja helposti hinkkaamalla sitä tulee ärsyttäneeksi silmää sekä sitä ympäröivää ihoa. Mutta tähän loistotuote on Nivea MicellAIR Expert Eye Make-up Remover -silmämeikinpoistomiselli. Se puhdistaa kaikki vedenkestävät rajaukset, luomivärit sekä ripsivärit silmiltä helposti silmiä ärsyttämättä.

vedenkestävä silmämeikki

Vanulappuun misellivettä ja paina muutaman sekunnin ajan sitä silmän päällä, jotta meikki pääsee irtoamaan. Sen jälkeen kevyt pyyhkiminen ja koko silmämeikki on puhdistettu.

silmämeikin puhdistus

Jos sulla on pikkujoulumeikissä lisäksi irtoripsiä niin nekin kannattaa antaa olla luomilla puhdistuksen ajan. Painat samoin tavoin koko silmämeikin, jossa irtoripsetkin ovat päälle kostutetun vanulapun, odotat ja pyyhit. Silloin irtoripset lähtevät pehmeästi irti ja ne eivät repi omia ripsiäsi yhtään.

vedenkestävän meikin puhdistus

unready with me

Iho puhtaaksi aina ennen unta

Useimmiten voimakkaan ja kestävän meikin puhdistus on helpoin aloittaa just silmä- ja huulimeikistä. Kun ne on saatu puhtaaksi niin kasvoja puhdistettaessa ei tule enää levittäneeksi punia ja maskaroita pitkin naamaa.

kestävän meikin puhdistus

Nivean MicellAIR Expert -misellivedellä tai niillä –meikinpuhdistusliinoilla saat helposti poistettua kasvojen iholta vielä meikin. Kun käytössä on tehokas misellituote ei kasvojenkaan ihoa tarvitse yhtään hinkkaa, sekä MicellAIR Expertin sisältämä kuivaöljy pitää ihon upean pehmeänä eikä se vie iholta ylimääräistä kosteutta puhdistuksen aikana.

kultti kosteusvoide

Kulttivoide yöksi kasvoille

Tällaisen voimakkaan juhlameikin sekä pitkälle venyneen illan perään kasvot oikeasti janoavat kunnon tehokosteutusta yöksi. Mulle se paras juhlaillan jälkeinen sekä myös niiden kuivimpien talviöiden yövoide on se perinteinen kulttivoide Nivea Creme! Se on tuhti ja tehokas voide jokaiselle ihotyypille ja voin vannoa, että kasvot eivät aamulla kerro kuinka myöhään pikkujoulut ovat venyneet.. 😉 Tätä voidetta multa on löytynyt aina kaapista varmaankin syntymästä asti ja sieltä sitä taitaa löytyä ihan mummoikään asti. <3

ihon tehokas kosteutus

Upeaa pikkujoulukautta kaikille, ihania valmistautumisia sekä puhdistautumisia kauniiden juhlameikkien parissa! <3

SEURAA BLOGIT.FI + BLOGLOVIN´INSTAGRAM + FACEBOOK !

SNAPCHAT: idajokikunnas

kauneus silmameikki ihonhoito meikki
Kommentit (1)
  1. Mikä luomivärj ja mascara sulla on noissa kuvissa? Ripsesi ovat ihanan tuuheat!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *