Kesän rennoimmat hiustyylit ja parhaat muotoilutuotteet

Kaupallinen yhteistyö: Biozell

kesäkutrit

Kesän ihanimmat hiustyylit ovat vihdoin täällä kun aurinko hellii ja voi vaihtaa jo kunnolla kesätyyliin! 🙂 Kokosin 5 kesän helpointa ja rennointa hiustyyliä, jotka on nopea toteuttaa sekä kätevää muunnella helposti. Oikeilla muotoilutuotteilla kesäkutrit syntyy helposti ja kestävät kauniina.

heat protection

Tein postauksen yhteistyössä Biozell hiustuotteiden kanssa. Biozell Professional-sarja on uudistunut ja olen oikeasti ihan rakastunut heidän tuotteisiin. Ja plussaa siitä, että merkki on suomalainen, joten ne ovat oikeasti myös suunniteltu suomalaisille hiuksille, sillä on iso merkitys. Niissä on äärimmäisen hyvä hinta-laatusuhde ja ne löytää kätevästi päivittäistavarakaupoista, eikä tarvi siis lähtee metsästämään erikseen! 🙂

Lämpösuojaa kutreille!

Kevään uutukainen Heat Protection Spray-lämpösuojasuihke on ehkä mun lempparituote pitkään aikaan. En kovinkaan paljoa käytä arkena hiuksissani muotoilutuotteita, koska haluan, että hiukset pysyisivät puhtaina mahdollisimman pitkään. Ihan jo siksi, että hiukseni ovat karheat ja kuivat lähtökohtaisesti ja tooosi pitkät niin peseminen tapahtuu mulla vain noin kerran viikossa.

lämpösuojasuihke

Kesällä vielä enemmän haluaa, että hiukset hulmuaa puhtaan ja luonnollisen tuntuisina, joten hiuslakkaa en esimerkiksi käytä kesäisin juuri lainkaan. Tämä uusi lämpösuojasuihke nimensä mukaisesti antaa hiuksille loistavan lämpösuojan muotoilessa hiuksia. Se on aerosoli-suihke, joten se ei kastele hiuksia kuten muut lämpösuojat tai muotoilutuotteet ja se pitää hiukset täysin puhtaan tuntuisina. Eli sitä voi huoletta käyttää useampana päivänä putkeen muotoillessa eikä tarvitse pelätä muotoilutuotteiden kerrostuvan hiuksen pintaan. Hiuksiin voi esimerkiksi suihkaista aamulla lisää lämpösuojaa ja föönillä puhaltaa uutta kuohkeutta kutreille.

hiustyyli

Suorat ja hulmuavat kutrit!

Pidän nykyään tosi paljon ihan suorista hiuksista ja niihin lämpösuojasuihke on ihan täydellinen. Hiukset pysyy liikkuvina ja kiiltävinä eivätkä mene takkuun niin helposti kuin ilman suihketta. Hiukset näyttää siis siltä kuin niissä ei olisi mitään tuotetta, ihan täydellistä. 

suorat kiiltävät hiukset

Koska mulla on karheat hiukset niin useasti viimeistään seuraavana päivänä hiukset pörröttävät nukutun yön jäljiltä niin ei tarvitse kuin suihkauttaa kevyesti lämpösuojaa niihin kohtiin ja vetää rauta kevyesti läpi. Kun se ei kastele hiuksia niin lisää pörröisyyttä ei myöskään tule. Ne, jotka haluukin muotoilla esimerkiksi luonnonkiharat hiukset suoriksi niin tämä on ihan huipputuote heille! Kun ei tarvii pelätä kosteuden tuomaa pörröisyyttä. 🙂 Lämpösuojasuihke on päätynyt nyt myös siksi mun työpakkiin!

keratiini lämpö- ja muotoilusuihke

Kauniit ja kestävät laineet kesään!

Jos taas haluaa enemmän pitoa hiuksiin niin paras muotoilutuote on Keratiini Lämpö- ja muotoilusuihke. Sillä saa esimerkiksi kiharoille ja laineille tosi hyvän pidon ja ei tarvii lisätä hiuslakkaa muotoilun jälkeen. Keratiini antaa upean kiillon hiuksille ja hiukset tuntuu hiukan paksummilta myös muotoilun jäljiltä ja tuotteessa on myös UV- ja kosteussuoja.

kesälaineet

Tätäkin voi suihkuttaa joko kosteisiin tai kuiviin hiuksiin ennen muotoilua. Itse tykkään tänä kesänä eniten tosi loivista laineista hiuksilla. Niistä tulee sellainen fiilis niinkuin niitä ei olisi käsitelty vaan, että luonnostaan vaan ihanat laineet, heh. 😉

Ensin muotoilusuihke hiuksiin kauttaaltaan ja sitten paksulla kiharrinraudalla muotoilu. Jaan hiukset kahtia ja kiharran molemmat puolet hiuksista osioittain aina kihartaen kasvoista pois päin. Annan muotoilun jälkeen hiusten viilentyä ja sitten harjaan ne läpi harvalla harjalla.

kesän hiustrendit

kiiltoa hiuksille

Upeaa kiiltoa!

Upea kiilto hiuksissa on ehdottomasti kesän isoin juttu. Auringonvalossa hiusten kiilto tulee upeasti esiin ja hiukset näyttää terveiltä. Moisturizing Crystal Mist-kosteuttava kiiltosuihke on supertuote tähän. Sitä voi suihkutella kaikkien kampausten viimeistelyyn ja saa hiukset upeasti kiiltämään. Kun se on myös kosteuttava niin kesällä auringossa kuivuvat hiukset saa tarvittua lisäkosteutusta muotoilussakin!

upea kiilto hiuksiin

kosteuttava kiiltosuihke

Supersileä ponnari!

Mä oon suihkinut tätä nyt ihan päivittäin hiuksille oli ne sitten ollut miten tahansa kiinni tai auki. Kesän yksi trendikampauksista on supersileä ponnari. Hiuksiin vaan jakaus siihen kohtaan mihin haluaa harjaa napakasti päätä myöden ja niskaan ponnari. Lopuksi suihkin kiiltosuihketta latvoille kauttaaltaan ja myös päälaelle. Antaa ponnarityylille hienon kiillon ja tää tyyli pelastaa esimerkiksi jos hiukset ovat jo likaiset. Ehkä kesän helpoin trendikampaus! 🙂

sileä ponnari

Sitten viimeiseksi se takuutuote kesään! Volumizing Seawater Spray-tuuheuttava suolasuihke. Tämä on ollut mulla käytössä jo useamman vuoden ja mulle se tuote mikä löytyy aina myös käsilaukusta.

tuuheuttava suolasuihke

Boheemi messy-hiustyyli!

Sillä saa hiukan rasvoittuneen ja latistuneen tyven uudelleen kuohkeaksi ja se antaa boheemia rouheutta kesän hiuksiin. Useimpina päivinä suihkutan aamuisin vaan suolasuihketta kauttaaltaan hiuksiin ja ravistelen ja puristelen niitä. Niin saa just kivan boheemin messy-lookin hiuksille. Ja huom! Esimerkiksi mun mies ei suostu luopumaan enää suolasuihkeesta! 😀 Joten se on huipputuote myös ihan lyhyillekin hiuksille.

boheemi hiustyyli

Romanttinen puoliponnari!

Jos haluun pitää messy-lookin, mutta hiukset pitää saada pysymään pois kasvoilta niin saatan sipaista ne varsinkin työpäivinä vaan päältä kevyesti ponnarilla tai pinneillä taakse ja jätän latvat muutoin auki. Tämäkin on ihana tyyli kepeiden kesämekkojenkin kanssa. 🙂

rennot kesähiukset

Tässä oli siis mun kesän suosikkihiustyylit ja ne parhaat muotoilutuotteet niihin. Vaikka mulla on tosi pitkät hiukset niin nämä samat tyylit onnistuu täydellisesti myös huomattavasti lyhyemmillekin hiuksille ja itseasiassa ovat niin paljon nopeampia myös tehdä. 😉

Haluun vielä nostaa esiin sen, että Biozellin Kosteuttavassa Kiiltosuihkeessa, Keratiini Lämpö- ja muotoilusuihkeessa ja Tuuheuttavassa Suolasuihkeessa kaikissa on UV-suoja. Eli suojaavat hiuksia näin kesällä täydellisesti ja se olisikin hyvä ottaa huomioon aina kesänmuotoilutuotteissa. Käy ihmeessä katsastamassa lisää Biozell-tuotteista!

Mitä tykkäsit tyyleistä ja mikä on sun suosikkityyli kesän kutreille?

SEURAA BLOGIT.FI + BLOGLOVIN´+ INSTAGRAM !

SNAPCHAT: idajokikunnas !

 

Kommentit (10)
 1. Kuulostaa toimivilta tuotteilta! Sun mielipide mikä ois tyylikkäin tapa vetää kaikki ylös, koska paksu tukka hiottaa niin kovin niskaa välillä…? Oon nyt muutaman vuoden vetänyt tällä ”farkkumyyjä-nutturalla” ja luulen et se alkaa jo olla nähty.

  1. idajokikunnas
   25.5.2017, 12:48

   Moikka Jenni!
   Ootko kokeillut balettinutturaa? Eli vähän sama kuin tuo postauksessa oleva supersileä ponnari, mutta vedetty ylös takaraivolle kierritetty nuttara ponnarin ympärille. Se on myös tosi iso trendi tällä hetkellä. Sekä tietty supersileäksi kammattu nuttura päälaelle, hiukan Pikku Myy-tyyliin. Nyt siis enemmän näkyy noita tosi sileitä ja päätä myöden kammattuja nutturoita.

   1. Täytyypä siirtyä farkkumyyjästä balleriinaksi. Kiitos vinkistä.

 2. Työkampaus haussa
  25.5.2017, 14:35

  Olisi kiva saada vinkkejä kampauksiin, jotka kävisivät pitkähiuksisille, jotka joutuvat pitämään tukkaa kiinni töissä. Olen niin kyllästynyt siihen kalju-lookiin, joka tulee, kun vetäisen kaikki hiukset taakse nutturalle tai ponnarille… Eli miten saisin kiinni olevista hiuksista huolimatta sen vaikutelman aikaan, että hiuksia silti on. 🙂 😛

  1. idajokikunnas
   26.5.2017, 08:18

   Tähän voit hyvin soveltaa noita alempia rouheampia hiustyylejä. 🙂 Suolasuihkeella hiuksiin kuohkeutta ja tekstuuria. Päällimmäiset hiukset sitten pehmeästi parilla pinnillä kiinni takaraivolle (kuten vikassa kuvassa). Loput hiukset sitten taakse tai sivulle ponnarille ja kieputtelee latvan pehmeästi ponnarin ympärille ja muutamilla pinneillä kiinnittää. Niin saa ainakin kivan työtyylin ja hiukset ovat pehmeästi ja kuohkeasti kuitenkin kasvojen ympärillä. 🙂 Täytyy vaikka tehdä kuitenkin tämän tyyppinen postaus jossain kohtaa missä olisi erilaisia kampauksia töihin missä hiukset tulee olla kiinni. Kiitti hyvästä vinkistä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *