Antaa pörröttää, kesän helpoin ja trendikkäin hittikampaus!

Mikä on tämän kesän kuumin trendikampaus tai jopa se hittikampaus? Vastaus on selkeä; lettipörrö! Hittikampaus tälle kesällä on ehkä pitkiin aikoihin ihanin ja helpoin kampaus monen mittaisille hiuksille. Se ei vaadi mitään erikoisia kampaustaitoja, ei isosti tuotteita eikä edes mitään lämpökäsittelyä. Tässä on siis ehdoton hittikampaus kesäksi!

Leteillä laineet

Koko kampauksen ydin ovat letit, jotka saavat olla päässä mieluusti tunnista muutamaan tuntiin tai parhaimmillaan yön yli jos hiukset ovat tosi piikkisuorat ja hankalasti taipuvat. Helpoiten kampauksen voi tehdä pesun jälkeen kun hiukset ovat vielä kosteat ja antaa olla kunnes ova kokonaan kuivuneet.

Hittikampaus = Pörrölaineet

 1. Tee jakaus haluamaasi kohtaan ja suihkuta sitten hiusten pituuksille reilusti suola- tai rakennesuihketta. Se antaa volyymiä ja haluttua tekstuuria hiuksiin.
 2. Harjaa hiukset läpi ja jaa hiukset osioihin, jotta saat tehtyä suht kapeita peruslettejä. (itse jaoin 3 osaan hiukset)
 3. Aloita letitys noin korvan yläpuolelta jos haluat hiukan kesymmän pörrötukan. Letitä letit mahdollisimman loppuun asti ja kiinnitä sitten ponnarilla. Ihan latvojen kärkiin asti siis letitys, jotta laineet tihenevät latvaa kohti ja aivan loppuun asti.
 4. Anna hiusten/lettien kuivua kokonaan ja parhaimman tuloksen saa kun tekee tämän yötä vasten.
 5. Avaa letit ja haro hiukset läpi sormin.
 6. Kampaus on valmis ja paranee vain mm. ajan kanssa, tuulessa ja jopa tihkusateessa!

Hittikampaus

Tämä on tosiaan suuuperhelppo kampaus tehdä, kuten varmasti ohjeesta huomaa ja aivan sairaan ihana esim. kesäfestareilla kun ei tiedä millainen ilma saattaa tulla tai miten se vaihtelee. Hiukset saavat pörrööntyä reilusti lisää päivän mittaan, niistä tulee vaan paremmat. 🙂

Itse suihkuttelin ihan kuiviin hiuksiin vaan suolasuihketta, jotta ne kostuivat hiukan siitä ja letitin sen jälkeen. Annoin olla reilun tunnin ja sitten tunnustelin ovatko letit kuivuneet. Avasin letit ja hyvin oli ehtinyt siinäkin ajassa tulla lainetta ja pörröä.

Suolasuihke auttaa laineiden pörrööntymisessä ja pitämään ne useamman päivän kuosissa. Lisäksi sitä voi suihkia esim. seuraavana päivänä lisää ihan tuoksun ja lisävolyymia saadakseen.

Festarihiukset

Itse nään tämän hiustyylin parhaana festarikampauksena juuri sen helppouden takia ja siks ettei sitä tarvitse sen kummemmin kohennella muutaman päivän aikana vaan samalla tukalla läpi festareiden! 😀 Lisäksi mun mielestä kampaus sopii monelle eri tyylin kantajalle boheemista rokkariin.. 😉 Tärkeintä on vaan myös tehdä leteistä sopivan kokoisia, eli mielummin ohuempia kun esim. tehdä vaan 1-2 lettiä hiuksiin. Saat kestävämmän, kuohkeamman ja pörröisemmän laineen mitä ohuempia lettejä teet. 🙂

Mitäs tykkäätte kesän hittikampauksesta? Aiotteko ottaa testiin? Mut saattaa ainakin kesän festareilla tunnistaa tästä lettipörröstä! 😀 😀

Ai niin ja tosiaan muistakaa ihmeessä käydä seuraamassa mua Instagramissa, siellä esim. Instan storyjen puolella löytyy lisää kuvia ja videoita tästä tyylistä kun se on lähtenyt vielä enemmän pörröttämään! 😉

Ihanaa viikonloppua kaikille ja pörröisiä kutreja! <3

SEURAA BLOGIT.FI + BLOGLOVIN´INSTAGRAM + FACEBOOK !

SNAPCHAT: idajokikunnas

 

 

kauneus hiukset kampaukset hiusmallit
Kommentit (7)
 1. Letit on tuttuja. Laitoin letit suihkun jäljiltä kosteisiin hiuksiin yöksi. Aamulla lämmitin nokareen vahaa kämmenien välissä ja avasin letit ja haroin auki. Vinkistäsi idean kiinni saaneena, niin voisihan letit tehdä aamulla ja antaa kihartua hetken.
  Vinkki: lettien päät voi kääntää mutkille ennen lenksulla kiinnittämistä, niin latvasta ei tule suora,
  Letitän tyttären yli pitkät hiukset kalanruoto-letille, joka teen paksuista osioista. Tulee kevyet laineet. 🙂

  1. idajokikunnas
   30.6.2018, 10:32

   🙂

 2. Paranee tihkusateessa 😀 joo ei, vähänkää tihuttaa nii menee täysin suoraks oli lakkaa tai ei

  1. idajokikunnas
   30.6.2018, 10:35

   Joo se on kyllä totta jos on täysin tikkusuorat hiukset. Hiukan luonnostaan taipuisat kestää ja paranee tihkusta. 🙂 Tosin hiuslakka ei tähän kampaukseen sovikaan. Se itseasiassa latistaa pörröisyyttä ja lainetta. Sekä ns. kumoaa suolasuihkeen tehoa, jolloin suolasuihke ei pääse ylläpitämään haluttua tyyliä useita päiviä ja eri säitä. Eli kantsii skippaa kokonaan hiuslakka ja vaan mennä suolasuihkeella. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *