Kesäkynnet

Hauskat liukuvärikynnet syntyvät helposti itse tehtynä! Voit valita mieleisesi värit ja yhdistellä useitakin värejä tuomaan mielenkiintoa kynsiisi. Näin raikkaat kynnet tehdään!

diy kynnet

TARVITSET:

– kynsilakat valitsemissasi sävyissä

– kynsilakanpoistoaine

– vanulappuja tai vanupuikkoja

– meikkisieni

– kirkas kynsilakka eli viimeistelylakka

diy tarvikkeet

Halutessasi voi myös suojata kynsiä ympäröivän ihon teipillä, jolloin lakkaus syntyy siistimmin ja putsailua ei tarvita. Itse tein nyt ilman teippiä, koska sitä ei löytynyt. 🙂 Putsailu on ainoa tarkka puuha näiden kynsien teossa, joten jos tuntuu ettei käsi ole vakaa kannattaa suojata ympäröivä iho teipillä.

kynsilakan levitys

Aloita kynsien lakkaus levittämällä haluamasi sävyt meikkisieneen viivoina. Liukuväri syntyy pehmeästi kun käytät samankaltaisia sävyjä vaaleasta tummempaan. Tämän jälkeen painele sientä kynnen pintaan rullaavin liikkein.

lakan levitys        meikkisieni lakkauksessa

 

Aluksi viivat tulevat selkeämmin kynnen pintaan, joten painele sientä useampaan otteeseen kynnelle jolloin rajat häivyttyvät.

diy kynsilakkaus

 

Kynsilakan töpöttelyn jälkeen kasta vanulappu tai vanupuikko kynsilakanpoistoaineeseen ja putsaa kynsiä ympäroivä iho kynsilakasta. Tee tämä varoen ettet osu kynsiin. Jos olet käyttänyt teippiä suojaukseen, poista vain teippi ympäriltä. Anna kynsien sitten kuivua hetki ja viimeistele kynnet kirkkaalla kynsilakalla antamaan kiiltoa ja kestävyyttä liukukynsille.

kynsien viimeistely

 

Voit levittää kirkasta lakkaa parikin kerrosta, jotta kynnet kestää varmasti vaikka kesän festarireissut. 🙂 Hauskat ja trendikkäät liukuvärikynnet ovat valmiit!

diy nails

 

Ihanaa kun kynnet ovat saaneet mittaa enemmän ja voi taas lakkailla mielenkiintoisemmin kesän kunniaksi. Ihania lakkauksia teillekin ja kauniita kynsiä kesään! 🙂

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *