Kesäkisa! Voita upeat tuotteet juuri sinun hiuksille!

upeat hiukset nopeasti

Kesäkisa! Jes nyt on taas se aika vuodesta. 🙂 Olen joka kesä pistänyt jakoon ihania tuotepakkauksia ja tänä kesänä on hiusten vuoro. Osallistu siis ihmeessä upeaan kesäkisaan ja voita itsellesi täydellinen hiuspaketti, joka pitää sisällään tuotteet just sun kutreille! 🙂

kiiltävät hiukset

Seuloin työhuoneella tuotteita läpi ja tajusin, että nimenomaan hiuksille löytyy paljon upeita uutuuksia sekä ihan huipputuotteita monille erilaisille hiustyypeille. Mikä parempaa kun pistää ihanuuksia jakoon? Ei mikään! 😀 Tuotteita löytyy ihan kaikille eri hiustyypeille, pesuun, hoitoon sekä muotoiluun.

voita hiustuotteetKesällä hiuksien halutaan useimmiten olevan parhaimmillaan ja se tietysti vaatii hoitoa sekä huolenpitoa. Omilla hyvillä hiusrutiineilla on iso osuus hiusten hyvinvointiin, mutta on se vaan niin, että myös hyvät tuotteet ovat iso osa hiusten upeutta. Tietysti kesällä haluaa päästä mahdollisimman helpolla hiusten hoidossa sekä muotoilussa, joten senkin myötä tuotteiden toimivuus on äärimmäisen oleellista.

kuivat hiukset

Yleensä kun olen järjestänyt kesäkisoja olen jakanut palkintojen voittajille vapaasti erilaisia tuotteita. Nyt ajattelin toteuttaa kisan hiukan toisin..

pitkät hiukset

Kesäkisa!

Parastahan olisi voittaa täydelliset tuotteet tietysti just omiin hiuksiin! Se on aika oleellista hiustenkin hoidossa, että tuotteet ovat just omille kutreille soveltuvia. Ainakin siis silloin kun tavoittelee, että hiukset olisi parhaimmillaan ja eivätkä ne vaatisi tuskailua muotoillessakaan.

hiukset kuntoon helpostiJoten tällä kertaa jokaiselle voittajalle valikoin tuotepakettiin ne tuotteet mitkä on tarkoitettu juuri tämän (voittajan)  hiustyypille. Yksilöidyt palkinnot on siis tiedossa. 😉 Ja alla olevasta kuvasta huomaa, että tuotteita löytyy aikas paljon.. Kaikille voittajille onkin tulossa todella kattavat tuotepaketit, jonka jälkeen ei pidä vähään aikaan miettiä kauppareissuilla hiustuotteita! 😀 😀

kesäkisa

Osallistu kertomalla hiustyyppisi!

Osallistu kisaan kertomalla just sun hiuksista! Eli mikä on hiustyyppisi, värisi, hiustesi pituus sekä jos on joitain ongelmia hiuksilla mihin kaipaisit toimivia tuotteita?

Kesäkisassa arvotaan upeat tuotepaketit kolmelle onnelliselle, jotka tulevat saamaan täydellisen hiusten pesu- ja hoitopaketin omille hiuksille sopivissa tuotteissa!! Unohtamatta tietenkään muotoilutuotteita! <3 Kisa on käynnissä ensi keskiviikkoon asti eli osallistu kommentoimalla 12.7.2017 mennessä.

Kommentoi alle hiustyyppisi sekä speksit omista kutreistasi ja voita täydellinen tuotepaketti hiustesi kaikkiin tarpeisiin! 🙂

Niin ja ihanaa heinäkuuta kaikille, nautitaanhan kaikista kesäisistä päivistä täysillä! <3

SEURAA BLOGIT.FI + BLOGLOVIN´INSTAGRAM !

SNAPCHAT: idajokikunnas

Kommentit (271)
  1. Hiukseni ovat vaaleat noin olkapäille pitkät,. Ongelmani on kuivat mutta nopeasti rasvoittuvat hiukset.

  2. Omani ovat silkkisen hienot, ohuehkot hiukset. Omaa väriä.on liki koko hiusten mitta, latvoissa jämät vaalennuksesta. Enää en voi värjätä ollenkaan, joten omalla värillä mennään. Tämän huomaa kyllä hiuksen rakenteessa. Kohotusta ja volyymia kaivataan. Hellää hoivaa ja hyvin selvittäviä tuotteita, jotka eivät kuitenkaan latista. Ei ihan helppo yhtälö. Nyt mitta on hieman yli olkapään ja lisää mittaa on projektina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *